ספגטי בולונז עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם ירקות

ספגטי בולונז עם ירקות

אני אוההת מתכונים כאלה, בשר טחון עם ירקות ותבלינים זאת בעצם מתכון שנותן לי יופי של ארוחת צהריים לילדים ואני בכלל מרוצה כי הכנסתי בפנים ירקות. ארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
150 ג’ חזה עוף טחון
150 ג’ בשר בקר טחון
בצל
תפוח אדמה גדול
2 גזרים
כוס וחצי מים
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את התפוח אדמה והגזר כ 5 דקות במחבת חמה כשהם מתחילים להזהיב להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה ולפורר את הבשר.

3. לערבב את המים עם הרסק סוכר ותבלינים ולהוסיף לבשר לבשל כ 15 דקות לערבב מידי פעם אש נמוכה בינונית. להוסיף רסק, סוכר מים ולבדוק טעמים, לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה מידי פעם לערבב.

4. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.

5. להוסיף את הספגטי לתבשיל לערבב כדקה, להוריד מהאש להשאיר בצד ולהמשיך לערבב מידי עוד כ 10 דקות.

18809 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקות

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
חדווה

היי ניקי ושבת שלום קודם כל תודה רבה על האתר שלך ועל המתכונים הנפלאים טעימים ומדויקים שלך.בנוסף רוצה להודות לך גם על העובדה שאת מביאה מתכונים עם חומרי גלם שיש בד”כ בבית (ואם חסר נותנת תחליפים) אין לי הרבה ניסיון בבישול ורציתי לדעת 1-האם ובמה אפשר להחליף כאן רסק עגבניות ? שאלתי נובעת מהעובדה שלא כדאי לי לפתוח רסק עגבניות רק לכף אחת….. 2- במתכון אחר שהשתמשתי מהאתר שלך היה צורך לחלוט עגבניות (לסמן איקס ולבשל כמה דקות) בישלתי את העגבניות בפעם הראשונה כנראה יותר מדי ולכן הם לגמרי התפרקו לי בקילוף ובקיצוץ.)האם ניתן להשתמש בזה במקום הרסק?ומה להוסיף כתיבול… קרא עוד »

ויקי

היי ניקי!תודה על המתכון הנפלא לא הבנתי מוסיפים פעמיים מים ורסק עגבניות? זה כתוב פעמיים תודה רבה

ויקי

היי ניקי אפשר להכין רק עם בשר טחון? לשים 300 גרם בשר טחון? תודה

לאה לונדון

הי ניקי,
תודה על המתכונים המושלמים!!
אפשר להכין את המתכון של הספגטי גם בגרסה פרווה?