ספגטי בולונז עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם ירקות

ספגטי בולונז עם ירקות

אני אוההת מתכונים כאלה, בשר טחון עם ירקות ותבלינים זאת בעצם מתכון שנותן לי יופי של ארוחת צהריים לילדים ואני בכלל מרוצה כי הכנסתי בפנים ירקות. ארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
150 ג’ חזה עוף טחון
150 ג’ בשר בקר טחון
בצל
תפוח אדמה גדול
2 גזרים
כוס וחצי מים
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את התפוח אדמה והגזר כ 5 דקות במחבת חמה כשהם מתחילים להזהיב להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה ולפורר את הבשר.

3. לערבב את המים עם הרסק סוכר ותבלינים ולהוסיף לבשר לבשל כ 15 דקות לערבב מידי פעם אש נמוכה בינונית. להוסיף רסק, סוכר מים ולבדוק טעמים, לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה מידי פעם לערבב.

4. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.

5. להוסיף את הספגטי לתבשיל לערבב כדקה, להוריד מהאש להשאיר בצד ולהמשיך לערבב מידי עוד כ 10 דקות.

18936 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקות

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
רבקה

היי ניקי, אין לי שאלות, רציתי להודות על המתכונים הנהדרים שלך. תודה

אילה

ניקי
המתכונים שלך תמיד אליפות!!!
כל המטבח שלי הפך להיות ממך.
במקרה של הבולונז הנ”ל יצא קצת חסר…
לדעתי צריך להוסיף הרבה יותר מכף רסק עגבניות + שיני שום.
זה מה שעשיתי וזה שיפר.
תודה!!!

נועה

יצא טעים בטירוף! בטוחה שהילדים יטרפו את זה מחר.. תודה ולילנ טוב 🙂

imazeira

היי ניקי,
מהנסיון שלך מה עדיף אם אני רוצה רק אחד?
בשר עוף, הודו או בקר?
תודה מראש 🙂

ורד

היי ניקי, תמיד טעמתי עם בולונז עם בקר טחון, הודו אדום טחון גם הולך?

אילנה

היי ניקי,
כמה מים צריך לשים בבלונז? לא כתוב במתכון.
תודה.

מורן

ניקי,
תודה רבה על המתכונים הטעימים!
שאלה קטנה..
מה כמות המים שצריך…?
אני בתחילת דרכי 🙂
ואם יש לי רק בשר טחון אפשר או שהטעם של העוף יחסר ויורגש?