ספגטי בולונז עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי בולונז עם ירקות

ספגטי בולונז עם ירקות

אני אוההת מתכונים כאלה, בשר טחון עם ירקות ותבלינים זאת בעצם מתכון שנותן לי יופי של ארוחת צהריים לילדים ואני בכלל מרוצה כי הכנסתי בפנים ירקות. ארוחת צהריים מושלמת שילדים אוהבים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
150 ג’ חזה עוף טחון
150 ג’ בשר בקר טחון
בצל
תפוח אדמה גדול
2 גזרים
כוס וחצי מים
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
כף פפריקה
מעט כורכום
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לטגן את התפוח אדמה והגזר כ 5 דקות במחבת חמה כשהם מתחילים להזהיב להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות.

2. להוסיף את הבשר לטגן כמה דקות תוך כדי בחישה ולפורר את הבשר.

3. לערבב את המים עם הרסק סוכר ותבלינים ולהוסיף לבשר לבשל כ 15 דקות לערבב מידי פעם אש נמוכה בינונית. להוסיף רסק, סוכר מים ולבדוק טעמים, לבשל כ 20 דקות על אש נמוכה מידי פעם לערבב.

4. בינתיים להכין את הספגטי לפי ההוראות.

5. להוסיף את הספגטי לתבשיל לערבב כדקה, להוריד מהאש להשאיר בצד ולהמשיך לערבב מידי עוד כ 10 דקות.

18967 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

ספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקותספגטי בולונז עם ירקות

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורית

שלום

אורית

הי ניקי. כרגיל יצא טעים מאוד. הוספתי רסק והורדתי קצת מהמים. אמנם חלק מיקירי שאכלו אמרו שתפוחי האדמה הפריעו. אני חושבת שלא. תודה.

ורוניקה

היי,

האם בטטה תתאים במקום התפו”א?

תודה!!

חן ריזי

הי ניקי…שמתי יותר רסק…יצא מעולה. תודה לך על המתכונים. המתכונים שלך קלים מאוד וזה נהדר למישהי כמוני שהיא לא חביבת המטבח

חני

הי ניקי
כמה אבקת מרק וכמה מלח להוסיף?

מרגלית

שלום ניקי,
המתכונים שלך חוגגים אצלי בבית. פשוט קל וטעים. מי צריך יותר?
במתכון הזה אני שמה קופסה עגבניות מרוסקות כי הבן שלי מאד אוהב רוטב עגבניות. בכל מקרה שכחת לציין כמה מים את שמה.
אני בונה עלים שלא נישאר רעבים בפסח…
תודה,
מרגלית.

שני

יש סיבה מיוחדת שמתחילים עם טיגון הגזר והתפו״א ורק אח״כ הבצל?
כי בדרך כלל מתחילים בטיגון בצל וגם כמה מים להוסיף?
תודה