פיצה משאריות לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצה משאריות לחם

פיצה משאריות לחם

הפוסט הזה מוקדש לכל האימהות שתמיד מחפשות מה להכין לקטנים ממצרכים שתמיד זמינים בכל בית. הילד שלי היה חולה לא הסכים לאכול כלום חוץ מלשתות. שברתי את הראש מה להכין לו ומצאתי! אספתי את כל שאריות הלחם והכנתי פיצה כזאת טעימה.

מחבת קוטר 24

מרכיבים:

7 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות / 3 פיתות
2 ביצים
קטשופ / רוטב עגבניות
זיתים חצויים
עגבניות
(מה שאוהבים)
פתיתי גבינה צהובה
מלח


הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לערבב את הביצה עם קוביות הלחם (כן עם הידיים), שכל הקוביות יספגו את הביצה לפלפל ולהמליח.

3. מחבת משומנת היטב, להעביר את הקוביות אל המחבת, להצמיד את הקוביות אחת אל השניה, להדק עם מזלג למעלה לנסות ליצור צורה של עיגול (לא חובה). שמשחים – מזהיב

4. להכניס לתנור ל 15 דקות.

5. להפוך על צלחת למרוח רוטב עגבניות גבינה צהובה ותוספות ולהחזיר לתנור ל עוד 5 דקות.

המטרות שהושגו:

ילד חולה שטרף את הפיצה (אמא נרגעה) וביקש עוד אחת.

חלה שאף אחד לא היה נוגע בה חוסלה סופית

אמא אחת שלא עמדה בפיתוי של הפיצה ואכלה גם. (אני רק בנאדם) ונהנתה מאוד.

המשפט המופלא שכל אמא אוהבת לשמוע “אמא טעים לי”

הערות: הבסיס נהדר וטעים בפני עצמו גם בלי הקטשופ והירקות, אבל תודו שזאת אחלה שיטה שהילדים יאכלו ירקות . אפשר לשחק עם התוספות איך שרוצים, או לאכול את הבסיס בלי כלום, הוא טעים מאוד.

שיחקתי אותה, יש !

5181 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיצה משאריות לחםפיצה משאריות לחם

גולשים מכינים וממליצים:

שרה : מתכון מעולה! אני מכינה אותו המון, וכולנו אוהבים אותו מאד תודה לך.

שם : מעולה! הפתרון הכי טעים לחלה שנשארה משבת.

סהר : “איזה יופי של ארוחת ערב!! אני והקטן שלי חיסלנו פיצה שלמה והיה פשוט תענוג. כמה טעים וקל!!”


65
תגובות

  הרשם  
עדכן
נופר

היי ניקי,
אשמח לעזרה מהירה…
מטגנים במחבת ואז מעבירים לתנור? ובאותה המחבת?

לילך

הי ניקוש,
מכניסים את המחבת לתנור? איך אני אדע אם המחבת מתאימה? בכללי כל מחבת שעשויה רק ממתכת בלי שום פלסטיק אפשר להכניס לתנור? אני קצת מפחדת…
תודה מראש!

אתי

מדהים. הילד שלי הבררן הגדול מכולם באוכל. פשוט טורף. אין מילים. תודה

1 3 4 5