יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות לא זורקים לחם

פיצה משאריות לחם

19 יוני 2012
(Visited 7,863 times, 1 visits today)
פיצה משאריות לחם

פיצה משאריות לחם

הפוסט הזה מוקדש לכל האימהות שתמיד מחפשות מה להכין לקטנים ממצרכים שתמיד זמינים בכל בית. הילד שלי היה חולה לא הסכים לאכול כלום חוץ מלשתות. שברתי את הראש מה להכין לו ומצאתי! אספתי את כל שאריות הלחם והכנתי פיצה כזאת טעימה.

מחבת קוטר 24

מרכיבים:

7 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות / 3 פיתות
2 ביצים
קטשופ / רוטב עגבניות
זיתים חצויים
עגבניות
(מה שאוהבים)
פתיתי גבינה צהובה
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לערבב את הביצה עם קוביות הלחם (כן עם הידיים), שכל הקוביות יספגו את הביצה לפלפל ולהמליח.

3. מחבת משומנת היטב, להעביר את הקוביות אל המחבת, להצמיד את הקוביות אחת אל השניה, להדק עם מזלג למעלה לנסות ליצור צורה של עיגול (לא חובה). שמשחים – מזהיב

4. להכניס לתנור ל 15 דקות.

5. להפוך על צלחת למרוח רוטב עגבניות גבינה צהובה ותוספות ולהחזיר לתנור ל עוד 5 דקות.

המטרות שהושגו:

ילד חולה שטרף את הפיצה (אמא נרגעה) וביקש עוד אחת.

חלה שאף אחד לא היה נוגע בה חוסלה סופית

אמא אחת שלא עמדה בפיתוי של הפיצה ואכלה גם. (אני רק בנאדם) ונהנתה מאוד.

המשפט המופלא שכל אמא אוהבת לשמוע "אמא טעים לי"

הערות: הבסיס נהדר וטעים בפני עצמו גם בלי הקטשופ והירקות, אבל תודו שזאת אחלה שיטה שהילדים יאכלו ירקות . אפשר לשחק עם התוספות איך שרוצים, או לאכול את הבסיס בלי כלום, הוא טעים מאוד.

שיחקתי אותה, יש !

פיצה משאריות לחםפיצה משאריות לחם

גולשים מכינים וממליצים:

שרה : מתכון מעולה! אני מכינה אותו המון, וכולנו אוהבים אותו מאד תודה לך.

שם : מעולה! הפתרון הכי טעים לחלה שנשארה משבת.

סהר : "איזה יופי של ארוחת ערב!! אני והקטן שלי חיסלנו פיצה שלמה והיה פשוט תענוג. כמה טעים וקל!!"

הרשם
עדכן
75 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

נראה מדהים!!!!!
ניקי,זה לא מתפורר?
תודה

צריך לטגן משני הצדדים או מצד אחד?
והאם לכסות את המחבת (בטיגון ובאפיה)?

היי ניקי, אני זוכרת מתכון מאד דומה שלך שהיה רק בתנור, לא במחבת. האם את יודעת על מה אני מדברת? תודה

נראה נהדר. יש אפשרות להכין בבוקר ולחמם איכשהו בערב?

באמת שיחקת אותה

מכינה עכשיו 🙂

היי ניקי,
אשמח לעזרה מהירה…
מטגנים במחבת ואז מעבירים לתנור? ובאותה המחבת?

הי ניקוש,
מכניסים את המחבת לתנור? איך אני אדע אם המחבת מתאימה? בכללי כל מחבת שעשויה רק ממתכת בלי שום פלסטיק אפשר להכניס לתנור? אני קצת מפחדת…
תודה מראש!