טוסט גבינה צהובה
זה טעים! אחלה פינוק לארוחת ערב. אני לא מגלה את אמריקה כי כולם מכירים ואוהבים אבל כיף להיזכר נכון ?
עגבניות בצל פרוס דק, זיתים גבינה צהובה נמסה על הכל, צלחת במרכז השולחן מלאה טוסטים חמים ליד צלחת ירקות. 5 דקות והכל מתחסל.
כפי שכתבתי טעים 🙂
מרכיבים:
פיתות חתוכות לחצי
15 פטריות שמפיניון
בצל
עגבנייה פרוסה דק
זיתים שחורים
גבינה צהובה מגורדת
חמאה
קטשופ
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפרוס את הפטריות לפרוסות דקות, את הבצל לחצות ולפרוס דק, לחמם מחבת עם שתי כפות שמן לטגן את הבצל כשתי דקות להוסיף את הפטריות ולטגן על אש גבוהה כשתי דקות נוספות, לתבל עם מלח פלפל.
2. בכל פיתה למרוח חמאה או קטשופ, להכניס פטריות ובצל, שתי פרוסות עגבניה, זיתים שחורים וגבינה צהובה.
3. לשים בטוסטר לחיצה ולאפות עד שהגבינה נמסה.
לטרוף! זה טעים בטירוף.