יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות

פנקייק שיש אפוי

19 אוגוסט 2014
(Visited 10,042 times, 1 visits today)

פנקייק שיש אפוי

הילדים בחופש מתכוני הפנקייקים מככבים כל בוקר ברשימת המתכונים הכי מבוקשים אז אני מוסיפה עוד אחד לא בדיוק אותו דבר, אלא פנקייק אפוי ואפילו שני צבעים, הרי זה אמור להראות טוב לפני שאוכלים נכון ? תנו לילדים להנות..

15 פנקייק

מרכיבים:

2 ביצים
חצי כוס סוכר
4 כפות שמן
חצי כוס גבינה לבנה
90 ג’ קמח (חצי כוס + 2 כפות)
חצי כפית א. אפייה
כפית תמצית וניל

כפית א. שוקולית
כפית ממרח השחר

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר במשך כ 5 דקות להוסיף את שאר המצרכים בסוף את הקמח.

2. להוציא כשליש מהבלילה ולערבב עם השוקולית והשחר

3. לשמן תבנית שקעים, לשים כף מהבלילה הבהירה מכל שקע מעל להזליף כפית מהבלילה הכהה ולקשקש עם קיסם.

4. לאפות כ 15 דקות.

גולשים מכינים וממליצים:

מרג’ : “פשוט מעולה! הכנתי עם נוטלה ובלי שוקולית, זללנו אנחנו, והפיצי בן שנה וחצי התעלףףףף..
המתכונים שלך מצילים אותי כל פעם מחדש. כמעט כל מה שאני מכינה הוא שלך.. אפילו אמא שלי מתחילה להתאהב!!”

הרשם
עדכן
155 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי, בתבנית שקעים הכוונה לתבנית מאפינס?

היי ניקי, יש לך מתכון לפנקייק פרווה?

הכנתי עם קמח כרגיל ללא גלוטן- מושלם!
תבורכי

שלום וברכה!
תודה על האתר הנהדר.
באיזה חום לאפות את הפנקייקס בתנור?

הי ניקי, שאלת הבהרה להקציף במקסר את הביצים או במטרפה?

אם אין גבינה, אפשר להחליף בחלב?
הילדים אוהבים את המתכון הזה ולא מוותרים עליו!

היוש!
האם אפשר להחליף את הקמח בקורנפלור?
תודה