חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק

אני ממשיכה עם המסורת של מתכונים מהירים, זאת נראית לי מסורת טובה 🙂 הלכתי על חזה עוף, אני מקפידה לקנות כשהוא חתוך קטן הרבה יותר נוח בצורה הזאת. תיבול שהילדים אוהבים אני סופרת 4 – 5 דקות על האש ומשם ישר לצלחת ההגשה, באמת שלא צריך יותר.

3 מנות

מרכיבים:

600 ג’ חזה עוף חתוך קטן
כפית פפריקה
4 כפות שמן זית

רוטב:
כפית קורנפלור
5 כפות מים
2 כפות קטשופ
כפית פפריקה
3 כפות חומץ
2 כפות דבש
כפית רוטב סויה
פלפל שחור גרוס
א. מרק
מלח


הכנות:

1. לערבב חזה פפריקה ושמן ולהשרות כשעה.

2. לערבב את הקורנפלור עם המים עד שהוא נמס לחלוטין להוסיף את שאר המצרכים ולערבב במחבת חמה עד שהכל אחיד.

*3. במחבת חמה לטגן תוך עירבוב את החזה כשתי דקות להוסיף את הרוטב ולטגן תוך כדי ערבוב עוד כשתי דקות.

21039 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף ברוטב חמוץ מתוקחזה עוף ברוטב חמוץ מתוק


194
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמי

הי ניקי.
אפשר להשתמש בכרעיים במתכון הזה?
אם לא, יש לך מתכון מתאים לכרעיים על הגז? הלך לי התנור כרגע. שעתיים לפני שבת….

שיר יעקב

היי ניקי! האם אפשר להחליף את הצ’ילי המתוק?

חגית

תודה ניקי

ליאת

הי ניקי, אין לי סויה. מה אפשר במקום

אביגיל

הי ניקי,
נתקעתי עם קמח מצות וקמח תפו”א אחרי פסח ואני מחפשת מתכונים רלוונטיים (שלא עושים תחושה מבאסת שעדיין פסח…). האם בכל מקום שיש קורנפלור אפשר להחליף בקמח תפו”א כמו במתכון הזה? ובכלל אם יש לך המלצות למתכונים רלוונטיים כדי לסיים אותם מאד אשמח.
חוץ מזה לגבי המתכון הזה – האם אפשר לבשל את הרוטב במחבת ואז פשוט להוסיף אליו את החזה עוף ולטגן אותו כמה דקות ברוטב (במקום 2 מחבתות)?
תודה רבה ושבוע טוב, אביגיל.

מלי

שלום ניקי,.האם אפשר להחליף את הקורנפלור בקמח תפוא או עדיף קמח רגיל?
תודה על המתכונים הנפלאים!

1 10 11 12