


חזה עוף ברוטב חמוץ מתוק
אני ממשיכה עם המסורת של מתכונים מהירים, זאת נראית לי מסורת טובה 🙂 הלכתי על חזה עוף, אני מקפידה לקנות כשהוא חתוך קטן הרבה יותר נוח בצורה הזאת. תיבול שהילדים אוהבים אני סופרת 4 – 5 דקות על האש ומשם ישר לצלחת ההגשה, באמת שלא צריך יותר.
3 מנות
הכנות:
1. לערבב חזה פפריקה ושמן ולהשרות כשעה.
2. לערבב את הקורנפלור עם המים עד שהוא נמס לחלוטין להוסיף את שאר המצרכים ולערבב במחבת חמה עד שהכל אחיד.
*3. במחבת חמה לטגן תוך עירבוב את החזה כשתי דקות להוסיף את הרוטב ולטגן תוך כדי ערבוב עוד כשתי דקות.
72351 צפיות 4 צפיות היום
הי ניקי, האם המתכון מתאים לחזה עוף משוטח (כמו לשניצל)? אם לא, איזה מתכון יכול להתאים חוץ משניצל או במחבת פסים?
היי ניקי, בשלב 3 צריך לשים שמן במחבת? או מה שהיה במשרה מספיק?
היי ניקי,
יש לי חומץ יין לבן או חומץ בלסמי. אפשר להשתמש באחד מאלה במקום חומץ רגיל?
היי, על איזה רוטב מדובר בשלב השלישי ?והאם צריך להכניס את החזה רק לאחר שהמצרכים מעורבבים על המחבת ?
הי ניקי. הבת שלי בת העשר החליטה לבשל השבת את הארוחה וכמובן שהאתר שלך זו הכתובת! שואלת עבורה: האם אפשר במתכון הזה להשתמש בפרגיות חתוכות במקום בחזה עוף?