פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור
הייתי צריכה לכתוב כאן את המילה טעים ושוב פעם טעים, זה כל כך שווה אני מתה על פסטה מוקרמת עם שמנת ופטריות. כלום עבודה וללקק ת'אצבעות אח כמה טעים, להתמכר…
4 מנות
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות.
2. לטגן את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות להוסיף שמנת חלב אגוז מוסקט ולתבל.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. לבשל כשתי דקות ולצקת על הפסטה לפזר גבינה צהובה ולתנור עד שהגבינה נמסה.
5. לעטר בעירית ולהגיש מיד.
הוגש עם טוסטוני שום וסלט ירקות
גולשים מכינים וממליצים:
מיכל : "מתכון מוצלח וקל !"