פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

הייתי צריכה לכתוב כאן את המילה טעים ושוב פעם טעים, זה כל כך שווה אני מתה על פסטה מוקרמת עם שמנת ופטריות. כלום עבודה וללקק ת’אצבעות אח כמה טעים, להתמכר…

4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
400 ג’ פסטה
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
חבילת פטריות שמפיניון
100 ג’ גבינה צהובה קצוצה
מעט אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח


הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות.

2. לטגן את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות להוסיף שמנת חלב אגוז מוסקט ולתבל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לבשל כשתי דקות ולצקת על הפסטה לפזר גבינה צהובה ולתנור עד שהגבינה נמסה.

5. לעטר בעירית ולהגיש מיד.

17959 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טוסטוני שום וסלט ירקות

טוסטוני שום

פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנורפסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנורפסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “מתכון מוצלח וקל !”


135
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

אני רוצה להכין את הפסטה לאירוח השאלה איך אני ישמור על זה חם עד שהאורחים יגיעו?
תודה על המתכונים המדהימים

סיון

בוקר טוב ניקי
יש לי רק שמנת מתוקה 38 אחוז ואין אגוז מוסקט טםשר להחליף עם תבלין מרק פיטריות?
וכמויות של תיבול
תודה מראש

שיר

האם אפשר להכין את כל ההכנות יום קודם (לבשל פסטה, לטגן בצל, רוטב ואז יום למחרת רק לאפות בתנור)?

ליפז

והאם אפשר ללא פטריות אין לי בבית

ליפז

האם גם פסטה צינורות יתאימו למתכון?

כרמית

היי ניקי,
תודה על המתכונים האלופים, אני עוברת אחד אחד…
האם נראה לך שאפשר לבשל את הפסטה לפני שבת ואז לפני החג לשפוך את הרוטב על הפסטה, לכסות ולשים על פלטה חשמלית בתוספת הבצל המטוגן והפטריות?

אור

האם אפשר להשתמש בריץ בבשביל מתכון פרוה??

1 7 8 9