פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

הייתי צריכה לכתוב כאן את המילה טעים ושוב פעם טעים, זה כל כך שווה אני מתה על פסטה מוקרמת עם שמנת ופטריות. כלום עבודה וללקק ת’אצבעות אח כמה טעים, להתמכר…

4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
400 ג’ פסטה
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
חבילת פטריות שמפיניון
100 ג’ גבינה צהובה קצוצה
מעט אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות.

2. לטגן את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות להוסיף שמנת חלב אגוז מוסקט ולתבל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לבשל כשתי דקות ולצקת על הפסטה לפזר גבינה צהובה ולתנור עד שהגבינה נמסה.

5. לעטר בעירית ולהגיש מיד.

14153 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “מתכון מוצלח וקל !”

129
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליפז

והאם אפשר ללא פטריות אין לי בבית

ליפז

האם גם פסטה צינורות יתאימו למתכון?

כרמית

היי ניקי,
תודה על המתכונים האלופים, אני עוברת אחד אחד…
האם נראה לך שאפשר לבשל את הפסטה לפני שבת ואז לפני החג לשפוך את הרוטב על הפסטה, לכסות ולשים על פלטה חשמלית בתוספת הבצל המטוגן והפטריות?

אור

האם אפשר להשתמש בריץ בבשביל מתכון פרוה??

1 7 8 9