פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

הייתי צריכה לכתוב כאן את המילה טעים ושוב פעם טעים, זה כל כך שווה אני מתה על פסטה מוקרמת עם שמנת ופטריות. כלום עבודה וללקק ת’אצבעות אח כמה טעים, להתמכר…

4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
400 ג’ פסטה
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
חבילת פטריות שמפיניון
100 ג’ גבינה צהובה קצוצה
מעט אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות.

2. לטגן את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות להוסיף שמנת חלב אגוז מוסקט ולתבל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לבשל כשתי דקות ולצקת על הפסטה לפזר גבינה צהובה ולתנור עד שהגבינה נמסה.

5. לעטר בעירית ולהגיש מיד.

44909 צפיות 36 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טוסטוני שום וסלט ירקות

טוסטוני שום

פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנורפסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנורפסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “מתכון מוצלח וקל !”

152
תגובות

  הרשם  
עדכן
מוריה

שבוע טוב! שאלה קצת טיפשית… אלרגים אצלי לחלב ולכן אין לי סיר חלבי. אני צריכה להכין פסטה לעבודה והמתכון נראה נהדר. האם ניתן לוותר על שלב בישול השמנת ובמקום זה לערבב את כל החומרים ולהכניס לתנור?
תודה רבה!

מור

שלום ניקי,
אשמח להתייעץ איתך.
תמיד כשאני מכינה פסטה מוקרמת, אחרי זמן מה הרוטב מתייבש וכבר לא נשאר נוזלי, וזה ממש מבאס. אולי תעזרי לי להבין למה? ואני שמה הרבה רוטב אין קשר לכמות של הרוטב.

שיר

הי ניקי
עדיף פסטה עבה או דקה?
תודה

דנה

שלום,
האם ניתן להכין זאת ללא אגוז מוסקט וללא פלפל לבן?

שרה

אפשר שמנת מתוקה?

מאיה

כמה שמנת צריך לשם?

1 8 9 10