פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

הייתי צריכה לכתוב כאן את המילה טעים ושוב פעם טעים, זה כל כך שווה אני מתה על פסטה מוקרמת עם שמנת ופטריות. כלום עבודה וללקק ת’אצבעות אח כמה טעים, להתמכר…

4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני קצוץ
400 ג’ פסטה
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
חבילת פטריות שמפיניון
100 ג’ גבינה צהובה קצוצה
מעט אגוז מוסקט
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. להכין את הפסטה לפי ההוראות.

2. לטגן את הבצל לפרוס את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות להוסיף שמנת חלב אגוז מוסקט ולתבל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לבשל כשתי דקות ולצקת על הפסטה לפזר גבינה צהובה ולתנור עד שהגבינה נמסה.

5. לעטר בעירית ולהגיש מיד.

45147 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

הוגש עם טוסטוני שום וסלט ירקות

טוסטוני שום

פסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנורפסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנורפסטה מוקרמת בשמנת ופטריות בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “מתכון מוצלח וקל !”

152
תגובות

  הרשם  
עדכן
ים

עשיתי פעם לבעלי משהו בסגנון אבל אבד לי המתכון.
בזכותך עשיתי זאת שוב, רק שהפעם יצא יותר טוב…
תודה תודה תודה

מיה77

יצא נהדר! תודה ניקי ויום נפלא 🙂

יעל

הי ניקי,
אני גרה בקנדה ויש כאן שמנת לבישול בכל מיני גדלים. מה נפח המיכל שצריך למתכון הזה? תודה מראש!

תהילה

בול המתכון שלי. מומלץ!!!!!

ziki

נראה טעים מאד! איזו גבינה צהובה הכי מומלצת?
תודה.

ענבר

הי ניקי,
כשאת רושמת חבילת פטריות שמפניון, לאיזו חבילה הכוונה?
פטריות טריות? שימורי פטריות?
לא ברורה לי הכמות..
ענבר

ענת

יש לי הרגשה שאני מסודרת לארוחת ערב היום 😉
תודה ניקי

1 2 3 10