קציצות דגים ברוטב אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות דגים ברוטב אדום

קציצות דגים ברוטב אדום

קציצות דגים שאהובות גם על הגדולים וגם על הקטנים, תדמיינו צלחת הגשה עם אורז מעל הקציצות מונחות עם הרבה רוטב שהאורז סופג יפה, איזה טעמים נהדרים. מתכון קלאסי לארוחת צהריים כשרוצים להכין משהו קל ולא תמיד מתחשק להכין בשר.
דבר נוסף אני אוהבת לחשוף את הילדים לכל מיני סוגי מאכלים ודגים זאת אופציה טובה.

20 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ דג הנסיכה טחון
בטטה קטנה
בצל בינוני
ביצה
כפית רוטב צ’ילי מתוק
1/3 כוס קמח
כף שטוחה פפריקה
כף א מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני
שתי שיני שום
100 ג’ רסק עגבניות
שתי כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. הכנת הקציצות: לחמם מחבת להוסיף 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצלים להוסיף למחבת ולטגן תוך כדי ערבוב כשתי דקות, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון ולטגן עד שמזהיב, חצי מהבצל המטוגן להשאיר במחבת וחצי להשתמש להכנת קציצות הדגים (קיצור דרך קל)

2. לגרד גס את הירקות (בחורים הגדולים) לשים בקערה יחד עם שאר המצרכים כולל הבצל שהשארנו בצד וליצור קציצות קטנות, לקרר כשעה.

3. הכנת הרוטב: להוסיף למחבת עם הבצל המטוגן ואת שאר המצרכים לבשל 10 דקות להוסיף את הקציצות, כמות הרוטב אמורה להגיע עד 3/4 גובה של הקציצות, לבשל כ 15 דקות, מידי פעם לנער בעדינות את המחבת.

הוגש עם לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, דלי רול ועגבניות מיובשות

כדאי לדעת ש
ניתן להכין יום מראש, אפשר להקפיא, אפשר לטגן את הקציצות עד שהן מזהיבות יפה משני הצדדים ולוותר על הרוטב, בא לכם לאפות ? תסתכלו כאן
אפשר לוותר על הטיגון ולהכניס ישר לרוטב, בא לכם להכניס חריפות לרוטב ? פלפל ירוק חריף קצוץ לטגן יחד עם הבצל.

13953 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : “מעולה מעולה מעולה. הדג הכי טעים שהכנתי ever. תודה רבה (שוב מתכון שלך גרף מחמאות)”

171
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

היי ניקי, האם זה מתאים עם דניס טחון? אם לא, איזה קציצות דגים הכי מתאימות לדניס, חוץ מהקציצות עם העדשים?

רוסה

היי.. האם אפשר לעשות רק את הרוטב לקציצות דג קפואות של דלידג? או שיש רוטב אחר שאת ממליצה?תודה

הילה

הי ניקי, את הבטטה לגרד על החלק הכי קטן של הפומפייה? תודה רבה

רותי

היי ניקי,
חייבת לשתף שהכנתי את הקציצות לשבת וגם מתכון של לחמניות מהאתר, ולא הפסיקו לתבול את הלחמניות ברוטב! הקציצות היו מעוללללות! טרפו הכל! תודה רבה על מתכונים מעולים! בזכותך אני מבשלת בכיף

שין

היי ניקי,
עברתי על התגובות פה והבנתי שאפשר גם דג קרפיון. שאלתי היא כמה דג יספיק ל2 ארוחות עם 4 סעודים… פעם ראשונה בעז”ה אתנסה עם קציצות דגים.
תודה!

1 8 9 10