יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות ראשונות מתכוני דגים

קציצות דגים ברוטב אדום

19 אוקטובר 2014
(Visited 15,381 times, 11 visits today)
קציצות דגים ברוטב אדום

קציצות דגים ברוטב אדום

קציצות דגים שאהובות גם על הגדולים וגם על הקטנים, תדמיינו צלחת הגשה עם אורז מעל הקציצות מונחות עם הרבה רוטב שהאורז סופג יפה, איזה טעמים נהדרים. מתכון קלאסי לארוחת צהריים כשרוצים להכין משהו קל ולא תמיד מתחשק להכין בשר.
דבר נוסף אני אוהבת לחשוף את הילדים לכל מיני סוגי מאכלים ודגים זאת אופציה טובה.

20 קציצות

מרכיבים:

500 ג’ דג הנסיכה טחון
בטטה קטנה
בצל בינוני
ביצה
כפית רוטב צ’ילי מתוק
1/3 כוס קמח
כף שטוחה פפריקה
כף א מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל בינוני
שתי שיני שום
100 ג’ רסק עגבניות
שתי כוסות מים
כפית פפריקה
חצי כפית גריל עוף
חצי כפית כורכום
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

הכנות:

1. הכנת הקציצות: לחמם מחבת להוסיף 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצלים להוסיף למחבת ולטגן תוך כדי ערבוב כשתי דקות, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון ולטגן עד שמזהיב, חצי מהבצל המטוגן להשאיר במחבת וחצי להשתמש להכנת קציצות הדגים (קיצור דרך קל)

2. לגרד גס את הירקות (בחורים הגדולים) לשים בקערה יחד עם שאר המצרכים כולל הבצל שהשארנו בצד וליצור קציצות קטנות, לקרר כשעה.

3. הכנת הרוטב: להוסיף למחבת עם הבצל המטוגן ואת שאר המצרכים לבשל 10 דקות להוסיף את הקציצות, כמות הרוטב אמורה להגיע עד 3/4 גובה של הקציצות, לבשל כ 15 דקות, מידי פעם לנער בעדינות את המחבת.

הוגש עם לביבות תפוחי אדמה קלאסיות, דלי רול ועגבניות מיובשות

כדאי לדעת ש
ניתן להכין יום מראש, אפשר להקפיא, אפשר לטגן את הקציצות עד שהן מזהיבות יפה משני הצדדים ולוותר על הרוטב, בא לכם לאפות ? תסתכלו כאן
אפשר לוותר על הטיגון ולהכניס ישר לרוטב, בא לכם להכניס חריפות לרוטב ? פלפל ירוק חריף קצוץ לטגן יחד עם הבצל.

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : “מעולה מעולה מעולה. הדג הכי טעים שהכנתי ever. תודה רבה (שוב מתכון שלך גרף מחמאות)”

הרשם
עדכן
190 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, יש לי פילה דג נסיכה קפוא ואני רוצה להכין קציצות ברוטב אדום. איך לעשות את זה.
תודה

שלום לך!

מה אפשר במקום צי’לי?

יש עוד ירק מלבד הבטטה כי כתבת לגרר ירקות?

אפשר לטחון את הבצל והבטטה אחרי הגירור?

תודה רבה!

שלום לך!

מה אפשר במקום רוטב צי’לי?
תודה!

היי ניקי, יש לי דג מושט. מה אפשר לתבל במקום צ’ילי והאם ניתן להוסיף ירק? אם כן, איזה בבקשה?
תודה רבה:)

חוזרת לדווח -יצא טעים בטירוף!! אפילו לאחת כמוני שלא מחבבת דגים
תודה ניקי,אין כמוך!!!

תודה על המענה המהיר. האם אפשר לבשל את הקציצוץ והרוטב בסיר במקום במחבת?

הי ניקי,האם דג מושט יתאים?