שבלולי פיצה ממלאווח
הבצק הנהדר הזה שתמיד יש זמין בהקפאה ולמי שאין מומלץ להחזיק אותו, כמה דברים טובים אפשר להכין ממנו למשל שבלולי פיצה קטנים חמודים בדיוק בגודל ביס וכאלה טעימים, יוצא חטיף טעים מהיר וזריז בכלום עבודה.
מרכיבים:
2 עלי מלאווח
זיתים פרוסים לעיגולים
עגבניות שרי פרוסות לעיגולים
פתיתי גבינה צהובה
רוטב:
רסק עגבניות
כפית שום כתוש
שמן זית
מעט סוכר
מלח, פלפל
הכנות:
1. להפשיר מעט את המלאווח, לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על המלאווח לפזר עגבניות זיתים גבינה צהובה ולגלגל בעדינות לגליל, להכניס להקפאה ל 20 דקות ולחתוך לפרוסות.
2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב.
3. עוד אפשרות לאפות בתור גליל שלם ואז לחתוך לפרוסות.
נכון קלי קלות ?
גולשים מכינים וממליצים:
עדי : הי ניקי. אני חדשה כאן באתר שלך היום הכנתי לצהריים מרק עדשים כתום בעלי כ"כ נהנה היה סוף…. לכן החלטתי לסגור את היום עם עוד נשנוש מהאתר החלטתי להכין את שבלולי הפיצה יצא סוף הדרך!!! כיף שגילתי את האתר הנפלא!