שבלולי פיצה ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה ממלאווח

שבלולי פיצה ממלאווח

הבצק הנהדר הזה שתמיד יש זמין בהקפאה ולמי שאין מומלץ להחזיק אותו, כמה דברים טובים אפשר להכין ממנו למשל שבלולי פיצה קטנים חמודים בדיוק בגודל ביס וכאלה טעימים, יוצא חטיף טעים מהיר וזריז בכלום עבודה.

מרכיבים:

2 עלי מלאווח
זיתים פרוסים לעיגולים
עגבניות שרי פרוסות לעיגולים
פתיתי גבינה צהובה

רוטב:
רסק עגבניות
כפית שום כתוש
שמן זית
מעט סוכר
מלח, פלפל

הכנות:

1. להפשיר מעט את המלאווח, לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על המלאווח לפזר עגבניות  זיתים גבינה צהובה ולגלגל בעדינות לגליל, להכניס להקפאה ל 20 דקות ולחתוך לפרוסות.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב.

3. עוד אפשרות לאפות בתור גליל שלם ואז לחתוך לפרוסות.

נכון קלי קלות ?

19595 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה ממלאווחשבלולי פיצה ממלאווחשבלולי פיצה ממלאווח שבלולי פיצה ממלאווח

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : הי ניקי. אני חדשה כאן באתר שלך היום הכנתי לצהריים מרק עדשים כתום בעלי כ”כ נהנה היה סוף…. לכן החלטתי לסגור את היום עם עוד נשנוש מהאתר החלטתי להכין את שבלולי הפיצה יצא סוף הדרך!!! כיף שגילתי את האתר הנפלא!

98
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

בס”ד
הי ניקי,
אני זוכרת שראיתי פעם באתר מתכון למין בורקסים שעשויים ממלאווח, אני לא מוצאת אותו, יכול להיות שאני טועה וזוכרת משהו לא נכון, אבל אם יש, אשמח שתקשרי אותי אליו.
תודה רבה וערב טוב.

הדר

אני חייבת לציין הכנתי את זה לי ולבעלי.. לא נשאר מזה כלום… ועוד לנוסף בעלי חשב זה קנוי… אז תודה רבה לך!

מיתר

תודה ניקי:)

פעם שלישית שאני מכינה ותמיד אני ובעלי נהנים מכל ביס!

מור

מתה על האתה שלך!
אפשר לעשות עם בצק פילאס?

אושרת

היי ניקי ערב טוב.
אין לי עגבניות שרי אפשר לוותר או לשים עגבניות רגילות?
ואפשר לוותר על השום כתוש?
תודה.

גיתה המקורית

היי ניקי יקרה,

1. שאלה טכנית: אני כותבת פה לא מעט תגובות, האם אפשרי לשמור איכשהו את השם וכתובת המייל במקום לכתוב אותם בכל פעם מחדש בתגובה?
2. לגבי השבלולים:
אני מארחת ליומולדתו של בני הקטן ורציתי להכין הרבה ובבצק עלים. קראתי כאן שענית למישהי שהשבלולים יצאו קטנים. מדוע? הרי הבצק גדול יותר ממלוואח. אודה לך על תשובתך.

הדר

ניקי היקרה,
אשמח לדעת כמה שבלולים יוצאים מכל מלאווח והאם אפשר להכין ולמחרת לחמם? האם זה עדיין יהיה טעים?
תודה ;))