שבלולי פיצה ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה ממלאווח

שבלולי פיצה ממלאווח

הבצק הנהדר הזה שתמיד יש זמין בהקפאה ולמי שאין מומלץ להחזיק אותו, כמה דברים טובים אפשר להכין ממנו למשל שבלולי פיצה קטנים חמודים בדיוק בגודל ביס וכאלה טעימים, יוצא חטיף טעים מהיר וזריז בכלום עבודה.

מרכיבים:

2 עלי מלאווח
זיתים פרוסים לעיגולים
עגבניות שרי פרוסות לעיגולים
פתיתי גבינה צהובה

רוטב:
רסק עגבניות
כפית שום כתוש
שמן זית
מעט סוכר
מלח, פלפל

הכנות:

1. להפשיר מעט את המלאווח, לערבב את מצרכי הרוטב ולמרוח על המלאווח לפזר עגבניות  זיתים גבינה צהובה ולגלגל בעדינות לגליל, להכניס להקפאה ל 20 דקות ולחתוך לפרוסות.

2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 15 דקות או עד שמזהיב.

3. עוד אפשרות לאפות בתור גליל שלם ואז לחתוך לפרוסות.

נכון קלי קלות ?

19615 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה ממלאווחשבלולי פיצה ממלאווחשבלולי פיצה ממלאווח שבלולי פיצה ממלאווח

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : הי ניקי. אני חדשה כאן באתר שלך היום הכנתי לצהריים מרק עדשים כתום בעלי כ”כ נהנה היה סוף…. לכן החלטתי לסגור את היום עם עוד נשנוש מהאתר החלטתי להכין את שבלולי הפיצה יצא סוף הדרך!!! כיף שגילתי את האתר הנפלא!

98
תגובות

  הרשם  
עדכן
רננה

סליחה על החפירות…
לעשות רולה , להקפיא , לשים בתנור ואז לחתוך?

רננה

תודה רבה!!:) כשכתוב רסק עגבניות הכוונה לאחד קטן?

רננה

עוד שאלה: מה זה שמ”ז?

רננה

אפשר להשתמש בבצק עלים במקום מלאווח?

הודיה

ניקי אני מכורה!!!! ביום רביעי הזמנתי את משפחתי לארוחה חלבית ונתת לי מלא רעיונות מגניבים!!! תודה רבה!!!

עדי

היי ניקי, בוקר טוב! ראיתי שאמרת שאפשר לעשות את המתכון גם עם בצק פאלאס, גם אותו להכניס להקפאה 20 דקות?

רויטל

ניקי.
אם אני עושה את המלאווח בתור גליל שלם אני גם אמורה להכניס להקפאה 20 דק’ ?