יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מתכוני פסטה תוספות

פסטה שקשוקה

19 יוני 2012
(Visited 1,455 times, 1 visits today)
פסטה שקשוקה

פסטה שקשוקה

פסטה שקשוקה, רעיון שנולד מהצורך לרצות את בעלי והקטנה. בעלי ביקש פסטה, הקטנה ביקשה ביצת עין. אז למה לא ביחד ? כמובן שהפסטה הייתה בלי ירקות חשודים, דברים ירוקים, פסטה במיוחד לילדים.

מרכיבים:

פסטה מעניינת לילדים (צורה, צבע)
בצל קצוץ דק דק
4 עגבניות
(לא יכולה להתאפק חייבת להוסיף איזה ירק)
כף רסק עגבניות
בין חצי ל 3/4 כוס מים
4 ביצים
כפית פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
פש”ג
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. להרתיח מים לסמן איקס על כל עגבניה, לבשל כ 5 דקות לסנן לקלף ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף עגבניות, רסק מים תבלינים לבשל כ 10 דקות את הרוטב, חשוב לא לגמור את הנוזלים בתבשיל אלא שישארו, במידה ונראה לכם שיש פחות מידי נוזלים להוסיף מים.

2. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולהוסיף לתבשיל. לוודא שיש מספיק רוטב.

4. ליצור בורות בתוך הפסטה, בתוך כל בור לשבור ביצה (ביצת עין) לכסות את המחבת. החלבון מוכן (לבן) והחלמון רך ונוזלי (חשוב) להוריד מהאש.

פסטה שקשוקהפסטה שקשוקהפסטה שקשוקה

גולשים מכינים וממליצים:

מעיין : “ניקי היקרה, זה יצא מעולה !
כולם אהבו הבעל והילדים. אימצתי את הרעיון :)”

עדי : “אחלה רעיון לשאריות של הפסטה! וטעים!!”

רעות : “וואי איזו מנה כיפית לארוחת ערב קלילה!! 🙂 תודה ניקי!”

תמי : “ניקי יצא טעייים!!! הכנתי עם פסטה עודפת שנשארה מארוחת הצהריים, והילדים טרפו (גם אני 😉 ) . תודה רבה על הרעיון המקסים.”

הרשם
עדכן
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ניקי היקרה, זה יצא מעולה !
כולם אהבו הבעל והילדים. אימצתי את הרעיון 🙂

נסי בהזדמנות פסטה מקושקשת.
מבשלים פסטה לפי ההוראות, א”כ מעבירים למחבת עם קצת שמן, ומקשקשים עליה ביצים מתובלות לפי הטעם.
נחמד וקליל.

אחלה רעיון לשאריות של הפסטה! וטעים!!

וואי איזו מנה כיפית לארוחת ערב קלילה!! 🙂 תודה ניקי!

ניקי יצא טעייים!!! הכנתי עם פסטה עודפת שנשארה מארוחת הצהריים, והילדים טרפו (גם אני 😉 ) . תודה רבה על הרעיון המקסים.

זה נראה מעולה, לדעתי אפשר להוסיף עוד רוטב למנה.

שבוע טוב, איזה כמות פסטה אפשר להכין במנה כזו. חצי חבילה או שאשר חבילה שלמה?