לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!

לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!

למה טוב להחזיק לבבות בבית ? אני אוהבת להחזיק מצרכים שזמן ההכנה שלהם לא ארוך כלומר קצר. הם מככבים אצלי ההכנה קלה ופשוטה תוך כמה דקות הם מוגשים לשולחן. מאוד נוח כשצריכים להכין ארוחת צהריים כל יום.
הוספתי פתיתים רק  תדעו לכם שהרוטב של הלבבות נהדר.
השילוב של הלבבות והפתיתים יצא משגע! הפתיתים קיבלו את כל הטעמים של הלבבות ופשוט נהננו מכל ביס.

5 מנות

מרכיבים:

500 ג’ לבבות מוכשרים
2 בצלים
שן שום
2 כוסות פתיתים
חצי כוס מים
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
מעט כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא מתחיל להזהיב, לפרוס את השום להוסיף לבצל לעוד דקה טיגון.

2. להוסיף את הלבבות לוודא שהאש יחסית גבוהה לטגן שתיים שלוש דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את המים והתבלינים לבשל עוד 5 דקות ולסגור את האש.

3. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולערבב עם הלבבות שהטעמים יספגו טוב בפתיתים.

*הדבר היחיד שלוקח קצת זמן זה ההכשרה של הלבבות

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין בלי הפתיתים

6002 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!לבבות עוף עם פתיתים, מעולה!


30
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור-יה

איך מכשירים לבבות?