יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מתכונים לחנוכה מתכונים לשמירת המשקל

לביבות פיצה

19 יוני 2012
(Visited 5,458 times, 2 visits today)
לביבות פיצה

לביבות פיצה

לביבות פיצה, חטיף מדליק ביותר! הילדים מתים על זה. אז איך מתכון נולד לפעמים זה כל כך פשוט שזה לא יאמן. הילדים היו רעבים וחלה עמדה על השיש, רציתי קצת גיוון מהירקות, ביצים, גבינות. והחלטתי להכין לביבות פיצה ויצאו לי לביבות מדהימות לא רק הילדים אכלו גם אנחנו התלהבנו מהן וטרפנו אותן. זה חטיף נהדר לנישנוש וכשרוצים לפנק.

14 לביבות

מרכיבים:

8 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות / 2 פיתות
בצל קצוץ מטוגן
3 כפות גרעיני תירס
3 כפות זיתים קצוצים
3 כפות עגבניות שרי קצוצות
3 – 4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לקוביות קטנות
2 ביצים טרופות
2 כפות רסק עגבניות / קטשופ
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לפזר את העגבניות בתבנית ולהכניס לתנור חם, חום בינוני רבע שעה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל העגבניות, ליצור לביבות ולהדק היטב.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, בסביבות 30 דקות או עד שמזהיב, באמצע להפוך לצד השני.

ולא רק לילדים, גם הגדולים מתלהבים וטורפים, טעים להפליא.

לביבות פיצהלביבות פיצהלביבות פיצה לביבות פיצה לביבות פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : טוב, כמובן שעשיתי לפחות כפול..ועשיתי את הלביבות יחסית גדולות..
אחותי הגיעה אלינו עם הילדים וכל נגלה שיצאה מהתנור נגמרה לפני שהנגלה הבאה הספיקה להתחמם!
תודה..!

סימה : בוקר טוב ניקי היקרה , הכנתי אתמול בערב פשוט , קל והטעם מעלף . כולם אהבו מאוד מומלץ בחום . הוספתי כפית פפריקה וקצת אורגנו .
תודה על עוד מתכון מדהים וטעים .

הרשם
עדכן
178 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

למה אין תמונות??

הי ניקי
אין לי חלה
יש לחמניות. כמה לחמניות להשתמש לכמות שכתבת? תודה.

היי ניקי
מה אפשר לשים בנקום תירס?

נראה ממש מדליק! אפשר לוותר על העגבניות? לא אוהבים אצלי.. תודה רבה

האם אפשר לאפות בתבנית של מאפינס (במקום ליצור לביבות בידיים)?

תודה

הי ניקי, אתמול התחשק לי להכין משהוא טעים לילדים ונשאר לי הרבה חלה משבת, המתכון הזה פשוט התאים בול! הכפלתי את המתכון וזה פשוט התחסל!! כולם כ”כ נהנו! ואני ממש ברכתי אותך בלבי…
עכשיו עם המזג אוויר הזה התחשק לי להכין מרק, אז אני מכינה את מרק הדלורית מקווה שיצא טעים. בעצם, אני בטוחה שיצא טעים 🙂
שיהיה לך יום נעים עם הרבה גשם! (ואולי אפילו שלג!!)

היי ניקי מה שלומך?☺הבנות המתוקות בקייטנה שלי הכינו את הלביבות ואכלו כל אחת תבנית שלמה☺ תודה רבה לך על המתכון