


לביבות פיצה
לביבות פיצה, חטיף מדליק ביותר! הילדים מתים על זה. אז איך מתכון נולד לפעמים זה כל כך פשוט שזה לא יאמן. הילדים היו רעבים וחלה עמדה על השיש, רציתי קצת גיוון מהירקות, ביצים, גבינות. והחלטתי להכין לביבות פיצה ויצאו לי לביבות מדהימות לא רק הילדים אכלו גם אנחנו התלהבנו מהן וטרפנו אותן. זה חטיף נהדר לנישנוש וכשרוצים לפנק.
14 לביבות
מרכיבים:
8 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות / 2 פיתות
בצל קצוץ מטוגן
3 כפות גרעיני תירס
3 כפות זיתים קצוצים
3 כפות עגבניות שרי קצוצות
3 – 4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לקוביות קטנות
2 ביצים טרופות
2 כפות רסק עגבניות / קטשופ
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לפזר את העגבניות בתבנית ולהכניס לתנור חם, חום בינוני רבע שעה.
2. לערבב את כל המצרכים כולל העגבניות, ליצור לביבות ולהדק היטב.
3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, בסביבות 30 דקות או עד שמזהיב, באמצע להפוך לצד השני.
ולא רק לילדים, גם הגדולים מתלהבים וטורפים, טעים להפליא.
גולשים מכינים וממליצים:
אריאלה : טוב, כמובן שעשיתי לפחות כפול..ועשיתי את הלביבות יחסית גדולות..
אחותי הגיעה אלינו עם הילדים וכל נגלה שיצאה מהתנור נגמרה לפני שהנגלה הבאה הספיקה להתחמם!
תודה..!
סימה : בוקר טוב ניקי היקרה , הכנתי אתמול בערב פשוט , קל והטעם מעלף . כולם אהבו מאוד מומלץ בחום . הוספתי כפית פפריקה וקצת אורגנו .
תודה על עוד מתכון מדהים וטעים .
היי ניקי, תודה על כל המתכונים המעולים!
רציתי לשאול בבקשה אם אפשר לעשות עם לחם רגיל במקום חלה
תודה ניקי! מאז שהתחתנתי אני מבשלת מתכונים שלך או של אמא בלבד. את אדירה! למי שרוצה להכין פרווה. הוספתי שמנת לבישול של אלפרו במקום גבינה, עם 2-3 כפות קמח כדי שיהיה פחות נוזלי. יצא מעולה
בתיאבון!
שלום ניקי,
רציתי לברר אם את הלביבות האלה וגם את לביבות הבננה האפויות אפשר להקפיא.
תודה רבה!
היי, אפשר להכין יום לפני?
אין מילים! יצא ממש טעים. גם ניצול של החלה שנשארה משבת וגם ארוחת ערב שקטה בלי לשכנע את הילדים לסיים לאכול…
שלום ניקי.
האם זה יצא טעים עם 2 הצדדים הקשים של הלחם פרוס שאין להם דורש?
תודה רבה
אין עליך !!