לביבות פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות פיצה

לביבות פיצה

לביבות פיצה, חטיף מדליק ביותר! הילדים מתים על זה. אז איך מתכון נולד לפעמים זה כל כך פשוט שזה לא יאמן. הילדים היו רעבים וחלה עמדה על השיש, רציתי קצת גיוון מהירקות, ביצים, גבינות. והחלטתי להכין לביבות פיצה ויצאו לי לביבות מדהימות לא רק הילדים אכלו גם אנחנו התלהבנו מהן וטרפנו אותן. זה חטיף נהדר לנישנוש וכשרוצים לפנק.

14 לביבות

מרכיבים:

8 פרוסות חלה חתוכות לקוביות קטנות / 2 פיתות
בצל קצוץ מטוגן
3 כפות גרעיני תירס
3 כפות זיתים קצוצים
3 כפות עגבניות שרי קצוצות
3 – 4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לקוביות קטנות
2 ביצים טרופות
2 כפות רסק עגבניות / קטשופ
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפזר את העגבניות בתבנית ולהכניס לתנור חם, חום בינוני רבע שעה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל העגבניות, ליצור לביבות ולהדק היטב.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הלביבות, בסביבות 30 דקות או עד שמזהיב, באמצע להפוך לצד השני.

ולא רק לילדים, גם הגדולים מתלהבים וטורפים, טעים להפליא.

22206 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות פיצהלביבות פיצהלביבות פיצה לביבות פיצה לביבות פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

אריאלה : טוב, כמובן שעשיתי לפחות כפול..ועשיתי את הלביבות יחסית גדולות..
אחותי הגיעה אלינו עם הילדים וכל נגלה שיצאה מהתנור נגמרה לפני שהנגלה הבאה הספיקה להתחמם!
תודה..!

סימה : בוקר טוב ניקי היקרה , הכנתי אתמול בערב פשוט , קל והטעם מעלף . כולם אהבו מאוד מומלץ בחום . הוספתי כפית פפריקה וקצת אורגנו .
תודה על עוד מתכון מדהים וטעים .

178
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

ניקי!! יצא טעים בטירוף!!! אם הייתי יכולה כל התבנית היתה אצלי עמוק בתוך הבטן
..

Limor

היי ניקי מה הכמות שיוצאת? מתלבטת אם להכפיל. ומה אפשר להחליף גבנצ אם רוצים פרווה? אין לי שמנת לבישול פרווה כמו שמישהי רשמה כאן. תודה!

קרן

מומלץ ביותר!! הלביבות האלה הן פתרון מושלם לארוחת ערב של יום ראשון (ניצול שאריות החלה משבת…). הילדים חוגגים ואני מחסלת את מה שנשאר 🙂 תודה ניקי! את אלופה!

סיון

היי ניקי, האם משתמשים גם בקשה של הלחם או רק ברך (לחם רגיל).

תודה

סיון

היי ניקי, אני רוצה להכין את הלביבות עם לחם רגיל.
האם לחתוך את הלחם לקוביות עם הקשה?

תודה

שרון

היי ניקי
מה כמות הלביבות שיוצאת מהכמות הזאת?
תודה

ענת

כל הכבוד על היצירתיות. יצא טעים 🙂