שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

תראו לי ילד שיאמר לא לשבלולי פיצה חמים, רוטב עגבניות, מוצרלה נמתחת כזאת ואפילו גבינה צהובה, השבלולים האלה מדליקים!
שידרוג נהדר לארוחת ערב כשרוצים להפתיע את הילדים. קלי קלות הכנה בלי התפחה. ברור שאני ממליצה להכפיל גם לנו מגיע לא רק לילדים 🙂

25 שבלולים

מרכיבים:

420 ג’  קמח (3 כוסות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף)
או 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
80 מ”ל שמן זית (1/3 כוס)
כפית מלאה סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ”ל מים חמימים (נעימים)

ביצה

רוטב עגבניות לפיצה

רוטב עגבניות:
2 בצלים
200 ג’ רסק עגבניות
כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
3/4 כפית סוכר
פלפל שחור
מלח

תוספות:
עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
זיתים פרוסים
מוצרלה
גבינה צהובה


הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך.

2. הכנת הרוטב:
לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב ולהעביר לקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולמרוח רוטב עגבניות, נתתי שתי אפשרויות או שאפשר למרוח קטשופ, לפזר תוספות וגבינה צהובה.

4. לגלגל לגליל להקפיא ל 30 דקות סך הכל שלושה גלילים, לחתוך לשבלולים בעובי 4 – 5 ס”מ.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. לסדר את השבלולים בתבנית כשהם שוכבים, לטרוף ביצה להבריש אותם להכניס לתנור ולאפות כ 20 – 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אין כאן התפחה אלא מיד עובדים עם הבצק.

21625 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : ניקי, פעם ראשונה שאני מנסה מתכון שלך ויצא מדהים! חולקו מחמאות רבות למתכון וניתן קרדיט למוח שמאחוריו!

עדי : “מתכון מושלם. קל להכנה וטעים בטירוף. הוכן באהבה ע”י אמא ובן שנתיים וחצי ונזלזל בהנאה על ידי כולם”

לילך : וואו!!!!!! יצא פשוט מושלם!!! תודה רבה זה באמת טעים וגם יפה, שבת שלום

שם : ניקי תודה רבה, יצא פשוט מדהים כולם התלהבו… אין עליך פשוט אלופה!!

שם : ניקי יקרה!!!הכנתי את שבלולי הפיצה לבני המשפחה וכולם ליקקו אצבעות!!!יצא נהדר!!!תודה על המתכון!:)

לי : “היי ניקי, הכנתי כארוחת בוקר לפנק את הילדים בחופש ופשוט ליקקנו את האצבעות!!! תודה על עוד מתכון נהדר…”

חן : “מתכון מעולה!
קל להכנה, פשוט ובעיקר – טעים!
נחטפו בשניות…
איזה כיף.
תודה רבה!”

ראומה : “נבחר פה אחד לארוחת הערב ו-ח-ו-ס-ל!”


336
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר

אפשר לדעתך להכין יום קודם? ולגיש קר

אריה

איך יוצא עם בצל מטוגן קפוא של דורות. [שאלה כללית]

אורית

האם אפשר להקפיא את הגליל לפני האפייה לכמה ימים?
אחכ להפשיר ולאפות?

לינוי

היי ניקי אפשר להקפיא לשבועיים קדימה?
זה יהיה טעים כמו הכנה באותו הרגע ?
תודה יקירה ❤

ענבל

כמה זה בכוס סטדרנטית או חד פעמית שתיה קרה- 240 מ”ל ?
תודה יבורכו ידיך!:)

עדי

מתכון מושלם. קל להכנה וטעים בטירוף. הוכן באהבה ע”י אמא ובן שנתיים וחצי ונזלזל בהנאה על ידי כולם

יסמין

הכנתי הערב, יצא מעולה!! פשוט וקל להכנה וכולם אהבו.

1 21 22 23