שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

תראו לי ילד שיאמר לא לשבלולי פיצה חמים, רוטב עגבניות, מוצרלה נמתחת כזאת ואפילו גבינה צהובה, השבלולים האלה מדליקים!
שידרוג נהדר לארוחת ערב כשרוצים להפתיע את הילדים. קלי קלות הכנה בלי התפחה. ברור שאני ממליצה להכפיל גם לנו מגיע לא רק לילדים 🙂

25 שבלולים

מרכיבים:

420 ג’  קמח (3 כוסות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף)
או 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
80 מ”ל שמן זית (1/3 כוס)
כפית מלאה סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ”ל מים חמימים (נעימים)

ביצה

רוטב עגבניות לפיצה

רוטב עגבניות:
2 בצלים
200 ג’ רסק עגבניות
כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
3/4 כפית סוכר
פלפל שחור
מלח

תוספות:
עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
זיתים פרוסים
מוצרלה
גבינה צהובה

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך.

2. הכנת הרוטב:
לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב ולהעביר לקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולמרוח רוטב עגבניות, נתתי שתי אפשרויות או שאפשר למרוח קטשופ, לפזר תוספות וגבינה צהובה.

4. לגלגל לגליל להקפיא ל 30 דקות סך הכל שלושה גלילים, לחתוך לשבלולים בעובי 4 – 5 ס”מ.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. לסדר את השבלולים בתבנית כשהם שוכבים, לטרוף ביצה להבריש אותם להכניס לתנור ולאפות כ 20 – 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אין כאן התפחה אלא מיד עובדים עם הבצק.

15319 צפיות 121 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : ניקי, פעם ראשונה שאני מנסה מתכון שלך ויצא מדהים! חולקו מחמאות רבות למתכון וניתן קרדיט למוח שמאחוריו!

לילך : וואו!!!!!! יצא פשוט מושלם!!! תודה רבה זה באמת טעים וגם יפה, שבת שלום

שם : ניקי תודה רבה, יצא פשוט מדהים כולם התלהבו… אין עליך פשוט אלופה!!

שם : ניקי יקרה!!!הכנתי את שבלולי הפיצה לבני המשפחה וכולם ליקקו אצבעות!!!יצא נהדר!!!תודה על המתכון!:)

לי : “היי ניקי, הכנתי כארוחת בוקר לפנק את הילדים בחופש ופשוט ליקקנו את האצבעות!!! תודה על עוד מתכון נהדר…”

חן : “מתכון מעולה!
קל להכנה, פשוט ובעיקר – טעים!
נחטפו בשניות…
איזה כיף.
תודה רבה!”

ראומה : “נבחר פה אחד לארוחת הערב ו-ח-ו-ס-ל!”

314
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותם

איזה מתכון נהדר!
הכנתי עם קמח כוסמין ויצא מעולה! תודה 🙂

דינה

שלום,

אני רוצה להגיש את זה מחר, האם להשאיר את זה קפוא לפני אפייה, או לאפות ולאקפיא ומחר להפשיר?
אם להשאיר קפוא לפני אפייה, האם צריך להפשיר מחר לפני שמכניסים לתנור או ישר להכניס?

תודה רבה על המתכונין המעולים!
דינה

1 20 21 22