יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

23 אפריל 2018
(Visited 90,095 times, 1 visits today)
שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

תראו לי ילד שיאמר לא לשבלולי פיצה חמים, רוטב עגבניות, מוצרלה נמתחת כזאת ואפילו גבינה צהובה, השבלולים האלה מדליקים!
שידרוג נהדר לארוחת ערב כשרוצים להפתיע את הילדים. קלי קלות הכנה בלי התפחה. ברור שאני ממליצה להכפיל גם לנו מגיע לא רק לילדים 🙂

25 שבלולים

מרכיבים:

420 ג’  קמח (3 כוסות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף)
או 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
80 מ”ל שמן זית (1/3 כוס)
כפית מלאה סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ”ל מים חמימים (נעימים)

ביצה

רוטב עגבניות לפיצה

רוטב עגבניות:
2 בצלים
200 ג’ רסק עגבניות
כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
3/4 כפית סוכר
פלפל שחור
מלח

תוספות:
עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
זיתים פרוסים
מוצרלה
גבינה צהובה

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך.

2. הכנת הרוטב:
לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב ולהעביר לקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולמרוח רוטב עגבניות, נתתי שתי אפשרויות או שאפשר למרוח קטשופ, לפזר תוספות וגבינה צהובה.

4. לגלגל לגליל להקפיא ל 30 דקות סך הכל שלושה גלילים, לחתוך לשבלולים בעובי 4 – 5 ס”מ.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. לסדר את השבלולים בתבנית כשהם שוכבים, לטרוף ביצה להבריש אותם להכניס לתנור ולאפות כ 20 – 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אין כאן התפחה אלא מיד עובדים עם הבצק.

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : ניקי, פעם ראשונה שאני מנסה מתכון שלך ויצא מדהים! חולקו מחמאות רבות למתכון וניתן קרדיט למוח שמאחוריו!

עדי : “מתכון מושלם. קל להכנה וטעים בטירוף. הוכן באהבה ע”י אמא ובן שנתיים וחצי ונזלזל בהנאה על ידי כולם”

לילך : וואו!!!!!! יצא פשוט מושלם!!! תודה רבה זה באמת טעים וגם יפה, שבת שלום

שם : ניקי תודה רבה, יצא פשוט מדהים כולם התלהבו… אין עליך פשוט אלופה!!

שם : ניקי יקרה!!!הכנתי את שבלולי הפיצה לבני המשפחה וכולם ליקקו אצבעות!!!יצא נהדר!!!תודה על המתכון!:)

לי : “היי ניקי, הכנתי כארוחת בוקר לפנק את הילדים בחופש ופשוט ליקקנו את האצבעות!!! תודה על עוד מתכון נהדר…”

חן : “מתכון מעולה!
קל להכנה, פשוט ובעיקר – טעים!
נחטפו בשניות…
איזה כיף.
תודה רבה!”

ראומה : “נבחר פה אחד לארוחת הערב ו-ח-ו-ס-ל!”

הרשם
עדכן
530 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי, האם יהיה קשה ללוש בידיים כי אין לי מיקסר?

היי,
באמצע ההכנה הילד נזכר להגיד שלא רוצה שבלול, הוא ממש קשה באוכל.. אפשר להכין רגיל?
תודה וחג שמח

הי ניקי,
אני מתה על הבצק הזה, מכינה את השבלולים הרבה פעמים ובא לי להכין איתו עוד דברים… האם אפשר להכין איתו סוג של לחמעג’ון מהיר? פשוט להכין כמו שהוא ובלי הקפאה או התפחה לקרוץ עיגולים, למלא בבשר טחון ולאפות? ואם יש לך מתכונים נוספים באתר עם אותו הבצק אשמח לדעת.
תודה!

כמה גבינה צהובה צריך? כמה פרוסות?

היי
האם חייבים להשתמש במוצרלה?

הי ניקי
שאלה,
במידה ונשאר לי בצק ללא מילוי שלא השתמשתי בו
ניתן להקפיא אותו?
בממדה וכ, כמה זמן יכול להישאר בהקפאה?

טעים ברמוות
גם קל ומהיר הכנה
תודה רבה, אחלה מתכון!