שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

תראו לי ילד שיאמר לא לשבלולי פיצה חמים, רוטב עגבניות, מוצרלה נמתחת כזאת ואפילו גבינה צהובה, השבלולים האלה מדליקים!
שידרוג נהדר לארוחת ערב כשרוצים להפתיע את הילדים. קלי קלות הכנה בלי התפחה. ברור שאני ממליצה להכפיל גם לנו מגיע לא רק לילדים 🙂

25 שבלולים

מרכיבים:

420 ג’  קמח (3 כוסות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף)
או 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
80 מ”ל שמן זית (1/3 כוס)
כפית מלאה סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ”ל מים חמימים (נעימים)

ביצה

רוטב עגבניות לפיצה

רוטב עגבניות:
2 בצלים
200 ג’ רסק עגבניות
כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
3/4 כפית סוכר
פלפל שחור
מלח

תוספות:
עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
זיתים פרוסים
מוצרלה
גבינה צהובה

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך.

2. הכנת הרוטב:
לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב ולהעביר לקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולמרוח רוטב עגבניות, נתתי שתי אפשרויות או שאפשר למרוח קטשופ, לפזר תוספות וגבינה צהובה.

4. לגלגל לגליל להקפיא ל 30 דקות סך הכל שלושה גלילים, לחתוך לשבלולים בעובי 4 – 5 ס”מ.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. לסדר את השבלולים בתבנית כשהם שוכבים, לטרוף ביצה להבריש אותם להכניס לתנור ולאפות כ 20 – 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אין כאן התפחה אלא מיד עובדים עם הבצק.

84696 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : ניקי, פעם ראשונה שאני מנסה מתכון שלך ויצא מדהים! חולקו מחמאות רבות למתכון וניתן קרדיט למוח שמאחוריו!

עדי : “מתכון מושלם. קל להכנה וטעים בטירוף. הוכן באהבה ע”י אמא ובן שנתיים וחצי ונזלזל בהנאה על ידי כולם”

לילך : וואו!!!!!! יצא פשוט מושלם!!! תודה רבה זה באמת טעים וגם יפה, שבת שלום

שם : ניקי תודה רבה, יצא פשוט מדהים כולם התלהבו… אין עליך פשוט אלופה!!

שם : ניקי יקרה!!!הכנתי את שבלולי הפיצה לבני המשפחה וכולם ליקקו אצבעות!!!יצא נהדר!!!תודה על המתכון!:)

לי : “היי ניקי, הכנתי כארוחת בוקר לפנק את הילדים בחופש ופשוט ליקקנו את האצבעות!!! תודה על עוד מתכון נהדר…”

חן : “מתכון מעולה!
קל להכנה, פשוט ובעיקר – טעים!
נחטפו בשניות…
איזה כיף.
תודה רבה!”

ראומה : “נבחר פה אחד לארוחת הערב ו-ח-ו-ס-ל!”

470
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

אתר מדהים,יפה לעין ולחיך,

רוחמה

כול פעם יש לך מתכון מעולה את מקסימה והמתכונים שלך מקסימים ראש חודש טוב לך ניקי היקרה והמתוקה אין עליך אהובה רוחמה

שם

יצא מדהים פשוטט!!!כולם אהבו!!תודה ניקי!!אין עלייך!!:)

נסטיה

שלום ניקי , רציתי לשאול אם אני יכולה להכין בלי הגבינה הצהובה ?

תמי כדורי

הי ניקי קודם כל רציתי להגיד לך שאני מאוד מרוצה מהמתוכנים
שלך , אני מכינה אותם המון פעמים ותודה לך האתר שלך מצוין
שאלתי אלייך: האם אני יכולה להכין את שבלולי הפיצה כמה ימים
לפני ולהקפיא אותם.

שם

היי ניקי יקרה
רציתי לשאול אני אמורה להכין לכל ילדי הכיתה של בתי לשבועות את השבלולי פיצה האם ניתן להקפיא לאחר אפיה ולחמם בבוקר? או עדיף להכין ולהקפיא ולאפות בבוקר?אני אמורה להכין ל-35 ילדים בכמה להכפיל את הכמות?
תודה

שמעונה קלמן

היי ניקי
הכנתי את שבלולי הפיצה לכיתה של הבת שלי וכמו שכתוב במתכון הם נחטפו בשניות ונעלמו, כמובן שהכפלתי את הבצק פי שלוש. זה דבר ראשון שנגמר מכל האכל שהיה, כשההורים באו לבקש את המרשם כמובן שהפנתי לאתר שלך.ניקי יקרה תמשיכי לשלוח לנו מתכונים נפלאים וטעימים.
שבת שלום וחג שמח:)

1 2 3 32