שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

תראו לי ילד שיאמר לא לשבלולי פיצה חמים, רוטב עגבניות, מוצרלה נמתחת כזאת ואפילו גבינה צהובה, השבלולים האלה מדליקים!
שידרוג נהדר לארוחת ערב כשרוצים להפתיע את הילדים. קלי קלות הכנה בלי התפחה. ברור שאני ממליצה להכפיל גם לנו מגיע לא רק לילדים 🙂

25 שבלולים

מרכיבים:

420 ג’  קמח (3 כוסות)
11 ג’ שמרים יבשים (כף)
או 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
80 מ”ל שמן זית (1/3 כוס)
כפית מלאה סוכר
כף שטוחה מלח
240 מ”ל מים חמימים (נעימים)

ביצה

רוטב עגבניות לפיצה

רוטב עגבניות:
2 בצלים
200 ג’ רסק עגבניות
כפית שום כתוש
2 כפות שמן זית
3/4 כפית סוכר
פלפל שחור
מלח

תוספות:
עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
זיתים פרוסים
מוצרלה
גבינה צהובה

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח שמרים, סוכר ומלח, להוסיף את השמן והמים ולעבד את המצרכים לבצק חלק ורך.

2. הכנת הרוטב:
לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב ולהעביר לקערה להוסיף את שאר המצרכים ולערבב.

3. לחלק את הבצק לשלושה חלקים, כל חלק לרדד לעלה ולמרוח רוטב עגבניות, נתתי שתי אפשרויות או שאפשר למרוח קטשופ, לפזר תוספות וגבינה צהובה.

4. לגלגל לגליל להקפיא ל 30 דקות סך הכל שלושה גלילים, לחתוך לשבלולים בעובי 4 – 5 ס”מ.

5. לחמם תנור ל 180 מעלות.

6. לסדר את השבלולים בתבנית כשהם שוכבים, לטרוף ביצה להבריש אותם להכניס לתנור ולאפות כ 20 – 25 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא, אין כאן התפחה אלא מיד עובדים עם הבצק.

70643 צפיות 103 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שבלולי פיצה מהירים ונחטפים

גולשים מכינים וממליצים:

יעל : ניקי, פעם ראשונה שאני מנסה מתכון שלך ויצא מדהים! חולקו מחמאות רבות למתכון וניתן קרדיט למוח שמאחוריו!

עדי : “מתכון מושלם. קל להכנה וטעים בטירוף. הוכן באהבה ע”י אמא ובן שנתיים וחצי ונזלזל בהנאה על ידי כולם”

לילך : וואו!!!!!! יצא פשוט מושלם!!! תודה רבה זה באמת טעים וגם יפה, שבת שלום

שם : ניקי תודה רבה, יצא פשוט מדהים כולם התלהבו… אין עליך פשוט אלופה!!

שם : ניקי יקרה!!!הכנתי את שבלולי הפיצה לבני המשפחה וכולם ליקקו אצבעות!!!יצא נהדר!!!תודה על המתכון!:)

לי : “היי ניקי, הכנתי כארוחת בוקר לפנק את הילדים בחופש ופשוט ליקקנו את האצבעות!!! תודה על עוד מתכון נהדר…”

חן : “מתכון מעולה!
קל להכנה, פשוט ובעיקר – טעים!
נחטפו בשניות…
איזה כיף.
תודה רבה!”

ראומה : “נבחר פה אחד לארוחת הערב ו-ח-ו-ס-ל!”

436
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי,
הכנתי את השבלולים כמה פעמים והתמכרתי, הבצק פשוט מעולה. אני משתמשת בו גם כדי להכין פיצות, זה הבצק הכי נוח שעבדתי איתו בחיים.
לאחרונה אני מתנסה בתזונה טבעונית ורציתי ושאול אם יש לך מתכון לבצק, פרווה וללא ביצים, שיתאים למתכון הזה (וגם לפיצות רגילות) והוא ללא התפחה, ונוח לעבודה כמו זה?
תודה רבה לך.

פנינה

ניקי האלופה כמו תמיד!
אין מילים, המתכון מעולה, וניסיתי המון סוגים של פיציות! טוב שהקשבתי לך והכפלתי כמויות
לפחות ישאר משהו גם לי….

פנינה

הי ניקי,
לא צריך להתפיח את הבצק לפני המילוי?

פנינה

הי ניקי,
רציתי לשאול אם נראה לך יצא טעים בלי גבינה צהובה- כלומר פרווה. פשוט אחד הילדים רגיש לחלבי

רוני

היי, בדיוק נגמר לי הסוכר☹️ אפשר להשתמש בסוכר חום?

שירי

אפשר להכין ולהקפיא מראש? כלומר יום לפני?

ורד

ניקי!!!
יצאו כ’כ טעימים וחוסלו בשניות ע’י הילדים.
תודה רבה מתכון מושלם לסוג של פיצה מהירה.
והקטנה בת ה5 אפילו השתתפה בעשיה.
מושלם להכנה עם ילדים.
תודה רבה!!!
ורד