יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מתכונים מהירים וקלים

חביתת פיצה

19 יוני 2012
(Visited 12,950 times, 1 visits today)
חביתת פיצה

חביתת פיצה

פתרון קליל לארוחת ערב, משהו קצת שונה מהחביתה הרגילה קשה להאמין כמה הילדים מתלהבים מזה.
ביצה קטשופ וגבינה צהובה 3 מרכיבים זה הכל לוקח להכין כשתי דקות והחיסול של הילדים עוד שתי דקות טעים טעים טעים.

מרכיבים:

ביצים לפי מספר האוכלים
קטשופ
גבינה צהובה מגורדת
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לטרוף ביצה ולתבל לצקת למחבת חמה ולטגן עד שהחביתה מוכנה משני הצדדים זהובה ויפה.

2. למרוח קטשופ בזריזות לפזר גבינה צהובה ולכסות עם מכסה כשהגבינה נמסה להוציא החוצה לצלחת.

נכון פשוט ?

חביתת פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

אורטל : “הכנתי, ולא יצא לי מעולה. יצא לי מ-ד-ה-י-ם!!!! תודה ניקי”

נעה : חיפשתי גיוון קל לארוחת הערב… יצא מעולה!!!
שוב תודה רבה לך על שדרוג מטבח שלנו!!!! 🙂 🙂 🙂

גנית : “”ניקי זה רעיון פנטסטי לארוחת ערב !!!
הילדים טרפו וביקשו עוד!!!”

הרשם
עדכן
48 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

נו… בבקשה תענו לי תשובה תודה רבה רבה באהבה שרה אוחה

ניקוש אני מתלבטת אם להכין כי זה לא נראה כל כך טוב.בבקשה מי הכינה בבקשה שתגיד אם יצא טעים

אז בעידן הקורונה… מחפשים מה להכין ולהעסיק את הילדים
הגדול שלי בן 4 הכין איתי יחד לארוחת ערב
ערבב חתך גבינה צהובה וזיתים
וכמובן חיסל את הפירור האחרון

את פשוט מדהימה ,בזכותך בזכות המתכונים הטעימים שלך הצלחתי לגוון ולצור ארוחות משובחות והילדים שלי משבחים אותי על האוכל. אני מודה לך מכל ליבי ועוקבת אחריי המתכונים שלך וגם כ”כ כייף לי לבשל מתכונים שלך אין עלייך את מיוחדת ומדהימה ❤

למה לא מופיע רשימת רכיבים כשאני מסתכלת דרך האפליקציה בפלאפון

תוסיפי שזה גם ללא גלוטן… בתור אמא לבת שנתיים עם צליאק, זה פתרון מהיר ומעולה…

אני לא בשלנית והחלטתי לנסות כל פעם משהו פשוט אחר.
אז הכנתי אתמול את החביפיצה, זה היה כזה כיף לנסות משהו, אז זה גם שידרג את החביתה, וגם בעלי היה מבסוט ממני 🙂