יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות ערב קלות מתכונים מהירים וקלים

פרנץ טוסט מתוק

19 יוני 2012
(Visited 34,371 times, 14 visits today)
פרנץ טוסט מתוק

פרנץ טוסט מתוק

זה לא מתכון, קשה לקרוא לזה מתכון, בינינו מי לא יודע להכין פרנץ טוסט שנקרא גם לחם עם ביצה הרי זה הכי קל שיש.
אבל בכל זאת החלטתי לעלות לאתר רק בשביל הסיכוי (קלוש ביותר אני יודעת ) שיש מישהו שלא מכיר ויש עוד סיבה אישית שלי הילדים שלי מתים על זה ואני עושה מזה חגיגה שלמה עם תוספות כך שמתקבלת ארוחת פינוק ללקק ת`אצבעות.
אמהות לא לקפוץ עליי לפעמים אפשר לפנק את הילדים בכיף בלי רגשות אשם.

מרכיבים:

פרוסות חלה
2 ביצים טרופות
4 כפות חלב
כף סירופ מייפל
כף גדושה סוכר

תוספות:
סירופ מייפל
ממרח שוקולד
תותים
שמנת חמוצה ממותקת

אולי תאהב גם את...♥

  • סלט טוסט מפנק וטעים בטירוף

    שחיתות! אל תכינו זה ממכר ואי אפשר להפסיק לאכול. אתם מכירים את הסלט טוסט שמגישים בתי קפה ?
    המון ירקות טובים, טוסטים פריכים שמתפצחים בפה ולא נשכח שמשלמים על הפינוק הזה הרבה כסף.
    אז למה לא להכין בבית ? ללקק ת'אצבעות זה הסלט המושלם ויש בו הכל. חוץ מירקות הטוסטים עם גבינת מוצרלה בנוסף על הצהובה עם כבר הולכים שחיתות אז כמו שצריך והכל בטעמי שום ועשבי תיבול.
    מקבלים טוסטים פריכים מפוצצים בגבינה איזו שחיתות טעימה. יש בקערה הזאת הכל זה בעצם ארוחה שלמה לא צריך להוסיף כלום וזה שדרוג נהדר לארוחת ערב.

    4 מנות

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • פרנץ טוסט שוקולד מושחת ומטריף

    כל העניין בהכנת המתכון הזה רציתי לסיים חלה שהתייבשה חלקית ולא רציתי לזרוק לפח הייתי נחושה להכין איתה משהו.
    פרנץ זה יופי של פתרון להחזיר את החיים לחלה אבל לא סתם כי רציתי לשדרג.
    אם כבר מכינים קינוח שיהיה מושחת כמו שצריך, הוספתי ממרח שוקולד בפנים ואפילו את הבלילה שדרגתי לא סתם לטבול בביצים, מושחת זוכרים ? לא שכחתי את הקראנץ וציפיתי עם סוכר וקינמון.
    הגשתי  עם סירופ מייפל, גלידה טובה ואיזה יאמי באמת אחד הדברים שקשה לעמוד בפניהם. רק עוד קובייה אחת וזהו….

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן, בצלחת עמוקה לטרוף ביצים, חלב, מייפל וסוכר. לטבול כל פרוסה בבלילת הביצים ולשים במחבת, לטגן משני הצדדים עד הזהבה ולהוציא לנייר סופג.

2. לפזר מעט סוכר על הפרוסות, להכין קעריות הגשה קטנות עם כל מיני תוספות שאוהבים ולטרוף, כן גם ההורים מצטרפים בדרך כלל לטעימות קטנות , הרי גם אנחנו היינו פעם ילדים.

איזה כיף של פרנץ טוסט מתוק וטעים, מתכון מפנק לילדים.

גולשים מכינים וממליצים:

שושית : ניקי, יצא מעולה 🙂 הילדים טרפו ואמרו להכין להם כל ערב…

בתאל : טעים!!! הילד והבעל חיסלו בדקה 🙂

אתי מהדרום : ניקי יקרה, אני נהנת כל כך מהאתר שלך. בזכות הכישרון שלך אפילו פרנץ' טוסט פשוט הופך למעדן מלכים. שלושת השובבים שלי אכלו וביקשו עוד ועוד, ולבסוף הבן הגדול, בן החמש וחצי, ביקש: תכיני כזה כל יום! תודה על המתכונים הנפלאים!

סיון : תמיד עשיתי פרנץ' טוסט אבל לא כזה טעים… הפך ללהיט, תודה!

אמא מה אוכלים : כל מה שחיפשתי בגוגל זה "ארוחת ערב לילדים"…המקרר די ריק ולא עלה שום רעיון ופתאום אני רואה את המתכון הכ"כ נוסטלגי הזה…פרנץ טוסט…ממש מזכיר ילדות – הילדים ברגע זה "בולעים" את הטוסטים בסלון וזה לקח בדיוק 2 דקות הכנה…תודה. אמא מאושרת.

שירלי : "הכנתי לילדים מלחמניות שנשארו משבת. יצא מושלם!!!"

הרשם
עדכן
0 תגובות
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות