ספגטי עם אפונה וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי עם אפונה וגזר

ספגטי עם אפונה וגזר

אהבת חיי מתכונים קלים ומהירים, 15 – 20 דקות וזה מוגש שולחן. פסטה מהירה ברוטב מעולה זריז וטעים. לפעמים לא צריכים בשר בשביל בשביל למלא את הבטן, פסטה זה פתרון לארוחה קלה בלי יותר מידי השקעה, בקיצור חיים קלים וטעימים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
בצל בינוני
3 שיני שום
כוס וחצי אפונה וגזר (קפואים)
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לשים במחבת חמה 3 כפות שמן לטגן את הבצל לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון תוך כדי.

2. להוסיף את הרסק, סוכר מים ותבלינים, לבשל שתי דקות ולהוסיף את האפונה והגזר, לבשל עוד 10 דקות.

3. בינתיים להכין את הפסטה לפי הוראות לסנן ולהוסיף לרוטב לבשל כדקה ביחד תוך כדי בחישה.

4. להוריד לערבב להמתין כ 10 דקות לערבב מידי פעם.

הוגש עם שניצל מעולה ומרק פטריות וגריסים

8033 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “וואו זה כזה טעיייים! וממש פשוט ומהיר להכנה.
הבן שלי בן השנתיים פשוט טרף את זה”


62
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי

היי ניקיי ,
הרבה זמן שאני מחפשת מתכון טוב ליום יום לפסטה וזה פשוט טעיים !! כולם אהבו את הפסטה , גם ביתית ושגרתית וגם טעימה , תודה לך !!

ליטל

היי ניקי
אם אני רוצה להכין חבילת פסטה שלמה (500 ג’) מה לשנות בכמויות ?

יעלה

אפשר להוסיף מים לטיגון וכשרותח להכניס את הספגטי? (בשביל לחסוך שטיפת סיר נוסף…)

עינת

היי ניקי

האם בזמן הבישול של 2 דקות

ן10 דקות ובזמן ההמתנה לאחר כיבוי האש האם המכסה צריך להיות סגור

או שזה לא משנה?

1 3 4 5