ספגטי עם אפונה וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי עם אפונה וגזר

ספגטי עם אפונה וגזר

אהבת חיי מתכונים קלים ומהירים, 15 – 20 דקות וזה מוגש שולחן. פסטה מהירה ברוטב מעולה זריז וטעים. לפעמים לא צריכים בשר בשביל בשביל למלא את הבטן, פסטה זה פתרון לארוחה קלה בלי יותר מידי השקעה, בקיצור חיים קלים וטעימים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
בצל בינוני
3 שיני שום
כוס וחצי אפונה וגזר (קפואים)
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 3 כפות שמן לטגן את הבצל לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון תוך כדי.

2. להוסיף את הרסק, סוכר מים ותבלינים, לבשל שתי דקות ולהוסיף את האפונה והגזר, לבשל עוד 10 דקות.

3. בינתיים להכין את הפסטה לפי הוראות לסנן ולהוסיף לרוטב לבשל כדקה ביחד תוך כדי בחישה.

4. להוריד לערבב להמתין כ 10 דקות לערבב מידי פעם.

הוגש עם שניצל מעולה ומרק פטריות וגריסים

16317 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “וואו זה כזה טעיייים! וממש פשוט ומהיר להכנה.
הבן שלי בן השנתיים פשוט טרף את זה”

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

הייי ניקי,תודה רבה על המתכון יצא ממש ממש טעים,למרות שהתלהבנו והוספנו הרבה פלפל שחור והיה קצת חריף ,אבל יצא ממש ממש טעים!
🙂

שפרה

שלום ניקי
יש ילד שלא אוהב גזר (אם הוא יודע שזה גזר…) אם אני אוסיף קוביות דלעת (אוהבים אצלי. ואותו אחד יחשוב שהכל דלעת…), זה יצא טוב? או אולי במקום גזר נשים תירס, גם ילך?
תודה!!

רותם

הי ניקי, אפשר להשתמש בפפריקה רגילה ולא מתוקה?

גלי

היי ניקי, פפריקה מתוקה או חריפה?

שני

היי ניקי
גזר ואפונה משימורים כמה זמן בישול?
תודה:)

רחל

לגבי האפונה וגזר – קפואים או מקופסא או טרי?

סמיילי

הי ניקי… אחרי טיגון הבצל הוספתי פטריות טריות חתוכות, המשכתי בטיגון קצר ואז הוספתי את שאר המצרכים.. יצא מעדן ! תודה רבה ושיהיה שבוע מקסים 🙂

1 2 3 5