ספגטי עם אפונה וגזר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ספגטי עם אפונה וגזר

ספגטי עם אפונה וגזר

אהבת חיי מתכונים קלים ומהירים, 15 – 20 דקות וזה מוגש שולחן. פסטה מהירה ברוטב מעולה זריז וטעים. לפעמים לא צריכים בשר בשביל בשביל למלא את הבטן, פסטה זה פתרון לארוחה קלה בלי יותר מידי השקעה, בקיצור חיים קלים וטעימים.

4 מנות

מרכיבים:

300 ג’ ספגטי
בצל בינוני
3 שיני שום
כוס וחצי אפונה וגזר (קפואים)
כף רסק עגבניות
כפית סוכר
כף שטוחה פפריקה מרוקאית
כוס מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לשים במחבת חמה 3 כפות שמן לטגן את הבצל לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון תוך כדי.

2. להוסיף את הרסק, סוכר מים ותבלינים, לבשל שתי דקות ולהוסיף את האפונה והגזר, לבשל עוד 10 דקות.

3. בינתיים להכין את הפסטה לפי הוראות לסנן ולהוסיף לרוטב לבשל כדקה ביחד תוך כדי בחישה.

4. להוריד לערבב להמתין כ 10 דקות לערבב מידי פעם.

הוגש עם שניצל מעולה ומרק פטריות וגריסים

21609 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : “וואו זה כזה טעיייים! וממש פשוט ומהיר להכנה.
הבן שלי בן השנתיים פשוט טרף את זה”

62
תגובות

  הרשם  
עדכן
bracha

היי ניקי, אני חדשה באתר ובאפליקציה וזה המתכון הראשון שעשיתי- פשוט מושלם!!! תודה רבה!!!

רחל

כמו שאומרים אצלנו: טוטאל מוש!!!!
טעים ברמות

רבקה

אפשר עם גזר טרי? יש לי רק אפונה קפואה

עבוד מאי

יצא מעולה פשוט הכנסתי בנוסף תירס וגם פפריקה חריפה פשוט טעים וקל תודה ניקי

תהילה

ניקי ערב טוב

שמתי יותר מדי מים

ועשיתי כמות קטנה יחסית.. מה עושים???

עידן

כף אבקת מרק?

שיר

אפשר לעשות בלי בצל פשוט אני לא אוהבת (אני בת 12 דרך אגב) באמת ניקי אין על המתכונים שלך!