חביתת שבלולים ממלאווח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חביתת שבלולים ממלאווח

חביתת שבלולים ממלאווח

חביתת שבלולים ממלאווח, יש דבר כזה וזה טעים חבל על הזמן, הילדים מחסלים את זה בכיף גדול. אתם מוזמנים לנסות.

מרכיבים:

לשבלולים
2 עלי מלאווח
2 פרוסות גבינה צהובה
קטשופ (אם רוצים)
2 ביצים טרופות
מלח

הכנות:

1. להפשיר מעט את המלאווח למרוח קטשופ ולשים גבינה צהובה. לגלגל לגליל להכניס להקפאה ל 15 דקות.

2. לחתוך לפרוסות ,לטגן עד הזהבה משני הצדדים (אם רוצים אפשר לאפות) משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לטרוף ביצים גבינה ולתבל, להחזיר את השבלולים למחבת לשים קצת שמן, לשפוך מעל את הביצים לנער מעט ולטגן כדקה אפילו פחות. להעביר לתנור ל 10 דקות או עד שהביצה מוכנה.

5. להפוך על צלחת הגשה ולטרוף!

3673 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווח
חביתת שבלולים ממלאווח חביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווחחביתת שבלולים ממלאווח

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : הכנתי עכשיו לארוחת ערב לי ולביתי. פשוט מעולה, לא הצלחתי להפסיק לאכול.. תודה ניקי, כנראה שזה לא רק לילדים 🙂

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

ואו ניקי יצא מעולה!!! מרחתי על המלאווח גבינת שמנת(גם מתכון שלך אגב…) על זה שמתי גבינה צהובה. את הקטשופ הוספתי לביצים יחד עם תבלין פיצה קראתי לזה חביתת פיצה הילדים והבעל טרפוווו היה מוצלח מאוד תודה

סמדר

הי ניקי,
רוצה לאפות את השבלולים עפי המלצתך, כמה זמן ? ובאיזה חום?
תודה
סמדר

ימית

תודה יצא מעולה

ימית

המון תודה על המתכון . יצא טעים.

איתי

יצא לי מעולה , תודה