חביתת שבלולים ממלאווח
חביתת שבלולים ממלאווח, יש דבר כזה וזה טעים חבל על הזמן, הילדים מחסלים את זה בכיף גדול. אתם מוזמנים לנסות.
מרכיבים:
לשבלולים
2 עלי מלאווח
2 פרוסות גבינה צהובה
קטשופ (אם רוצים)
2 ביצים טרופות
מלח
הכנות:
1. להפשיר מעט את המלאווח למרוח קטשופ ולשים גבינה צהובה. לגלגל לגליל להכניס להקפאה ל 15 דקות.
2. לחתוך לפרוסות ,לטגן עד הזהבה משני הצדדים (אם רוצים אפשר לאפות) משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות.
4. לטרוף ביצים גבינה ולתבל, להחזיר את השבלולים למחבת לשים קצת שמן, לשפוך מעל את הביצים לנער מעט ולטגן כדקה אפילו פחות. להעביר לתנור ל 10 דקות או עד שהביצה מוכנה.
5. להפוך על צלחת הגשה ולטרוף!
גולשים מכינים וממליצים:
קרן : הכנתי עכשיו לארוחת ערב לי ולביתי. פשוט מעולה, לא הצלחתי להפסיק לאכול.. תודה ניקי, כנראה שזה לא רק לילדים 🙂