פשטידת גלידה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פשטידת גלידה

פשטידת גלידה, כיף לאכול את הפשטידה הזאת, טעם של גלידה עם גבינה ביחד שילוב טעמים נהדר. פשטידה נהדרת וטעימה לכל המשפחה במיוחד לילדים. מומלצת בחום כל כך טעימה.

מרכיבים:

500 ג` גבינה לבנה 9%
שמנת חמוצה
170 ג` סוכר (כוס פחות כף וחצי)
140 ג` קמח תופח (כוס)
2 ביצים
3 כפות גדושות גלידה שאוהבים
2 כפיות תמצית וניל

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, חום בינוני 180 מעלות בסביבות 45 או עד שמזהיב לקרר (אני לא מצליחה להגיע למצב של קירור) ולחתוך לקוביות.

הערות:
להגיש עם סירופ שוקולד, מייפל, דבש. הפשטידה נמוכה, היא עולה ויורדת לגובה של בראוניז. מי שבא לו יכול להגיש אותה בתור עוגת גבינה.

6263 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת גלידה

גולשים מכינים וממליצים:

שירלי133 : היי ניקי, העוגה/פשטידה יצאה מדהימה וכל כך טעימה… שמתי גלידת מוקה כמעט שלא נשארה עוגה

שם : “יצא מדהים !! הבת שלי ואני כבר גמרנו שליש עוגה”

23
תגובות

  הרשם  
עדכן
לובה

שלום ניקי,
יש לי גבינה לבנה 5%, אפשר להשתמש בה?
שמנת חמוצה יש לי 8% ו-27%….
אני לא ממש מבינה באחוזים אלה, זה משמעותי?

יהודית

שלום ניקי!
אפשר לשים משהו אחר במקום הגלידה? או לוותר עליו? כי נגמר לי בדיוק…

אבישי

ניקיל’ה אפשר לשים מהגלידה החלבה קפה(-:

שרינה

בחרתי מתכונים מהאתר שלך לאירוח בשבת, עברתי כבר את כל המנות ועכשיו בקינוח – כמה שמנת חמוצה? אפשר גלידת שוקולד או שוניל מומלצת יותר (אנחנו אוהבים את שתיהן באותה מידה), ושאלה אחרונה – איזה גודל תבנית?
תודה

שירלי133

היי ניקי, העוגה/פשטידה יצאה מדהימה וכל כך טעימה… שמתי גלידת מוקה כמעט שלא נשארה עוגה…

אחינועם

ניקי יקרה ! תתחדשי על האתר המושקע ! לפני כמה ימים עברתי רגעי חרדה קלים כאשר לא הצלחתי להיכנס לאתר דרך המודפים ורק לאחר כמה נסיונות ניסיתי דרך גוגל ואז עלה לפניי האתר החדש .. אז הנה אני גם כאן מאחורייך באש ובמים ( או יותר נכון בלחם ובמים) וכ”כ כיף שאפשר להמשיך ולהתבשם מהריחות והאוירה שאת מעניקה לנו.. אז תודה לך !!! עכשיו לקראת שבועות מצאתי כל מיני רעיונות ומתכונים אז אני מקווה שלא אציק מידי בשאלות הבהרה . בכל אופן שאלה אחת כבר אני שואלת כאן והיא לגבי גודל התבנית ? מהי תבנית קטנה ? האם תבנית חד… קרא עוד »

שם

יצא מדהים !! הבת שלי ואני כבר גמרנו שליש עוגה , השאר הכנסתי לקירור , נראה איך הוא אחרי הקירור