בורקס פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בורקס פיצה

שישי בבוקר אני בלחץ! למה היום הזה כל כך קצר ? אני לא מספיקה כמעט כלום והילדים עוד רגע מגיעים.
הסירים על הכיריים כל הבית מריח טוב, יש עוגה בתנור והבית בבלאגן .  מבט מהיר אל השעון ופתאום אני קולטת שלא הכנתי כלום לצהריים. מזל שזכרתי להפשיר בבוקר פילאס אחד. אני מעדיפה שהילדים יאכלו קל בצהריים כי בערב יש ארוחה גדולה. הקיצר יש פילאס במקרר ומה אני עושה איתו ?

זמן הכנה: כ – 20 דקות

מספר מנות: 4 – 5

מרכיבים:

בצק פילאס / עלים
רוטב עגבניות / קטשופ
פטריות קצוצות
עגבניות קצוצות
זיתים קצוצים
תירס
או כל תוספת שאוהבים
פתיתי גבינה צהובה
ביצה טרופה
שומשום

רוטב עגבניות:
קופסת רסק עגבניות קטנה
בצל קטן קצוץ מטוגן
מעט סוכר
פלפל שחור טחון
מלח

לערבב

הכנות:

1. לפרוס את הפילאס, בעזרת כוס לקרוץ עיגולים. למרוח רוטב עגבניות על כל עיגול, אפשר קטשופ למי שאוהב.

2. את כל התוספות ולהניח כמות קטנה על כל עיגול, לפזר גבינה צהובה, לקפל לשניים ולהדק בדפנות היטב. להבריש בביצה טרופה, לפזר סומסום

3. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

5012 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בורקס פיצהבורקס פיצה

35
תגובות

  הרשם  
עדכן
הדסה

הי ניקי
אני מחפשת מתכון לבצק לבורקס… איפה יש ?
תודה מראש

אילנה

היי ניקי,
שאלה לי אליך,
שאני עושה בורקסים ועודה סגירה של 4 הקצוות למעלה , אז באפייה תמיד הבורקס נפתח ונהיה מכוער, למרות שאני מקפידה להדק את הקצוות, אבל תמיד זה מאבד את הצורה, אולי תוכלי לומר לי מה אני עושה לא טוב

קרן

הי ניקי,
אני רוצה להכין בורקס גבינה לפי המתכון הזה של הבצק עלים. אולי יש לך רעיון לגבי המילוי (אני ממש לא מבינה בזה..)
מודה לך מאוד מראש☺

עינב

היי ניקי, אני יכולה להכין את הבצק עם המילוי היום ולאפות מחר? אם כן להשאיר במקפיא או במקרר?

blondi

היי ניקי
יעבוד עם מלוואח?

מור

שבת שלום!

האם מתאים להכין את המאפה הזה כרולדה ואחרי אפייה לחתוך?
כמו במתכון של הבורקס פטריות?