פרגיות עם פסטה
טעים! אני אוהבת כשאוכל יוצא טוב 🙂
אם אני אומר לכם שלקח לי 10 דקות תאמינו לי ? בדרך חסכתי בכלים רציתי להכין אוכל פשוט קל ומהיר והצלחתי. פסטה עם פרגיות וירקות הכל בסיר אחד ארוחה מושלמת לא הייתי צריכה להגיש כלום ליד וזה היופי כאן.
אחד הדברים שאני הכי אוהבת זה לקבל מהילדים זה צלחות ריקות בחזרה ברגע שזה קורה אני יודעת שהאוכל טוב. תשמרו במועדפים יופי של מתכון.
4 מנות
מרכיבים:
600 ג' פרגיות חתוכות קטן
משרה:
5 כפות שמן זית
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
כף א. מרק
200 ג' ספגטי
2 גזרים
חצי כוס תירס
כף מלאה רוטב צ'ילי מתוק / כף סילאן
חצי כף א. מרק
1/3 כפית פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
- 1. לערבב את הפרגיות עם התבלינים והשמן זית להשרות כחצי שעה.
2. להכין את הפסטה לפי ההוראות, בינתיים כשהפסטה על האש לחתוך את הגזרים למקלות לחמם מחבת עם 2 – 3 שמן זית לטגן כשתי דקות על אש גבוהה, להזיז את הגזרים הצידה במחבת (חוסכים בכלים) להוסיף את הפרגיות לטגן 2 – 3 דקות תוך כדי ערבוב ולערבב עם הגזרים.
3. להוסיף את התירס פסטה והצ'ילי ושארית הא. מרק שתי דקות על האש להוריד להשאיר בצד 10 דקות ולערבב מידי פעם, לבדוק טעמים.