נגיסי תירס וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי תירס וגבינות

הכנתי אותם לאיזה איזה ארוע ואני יכולה לומר שני דברים זה הדבר הראשון שנחטף מהשולחן והשולחן היה עמוס בדברים טובים. דבר שני אף אחד לא האמין שזה הוכן בבית כולם היו משוכנעים שזה קנוי ושאלו איפה קניתי. חייכתי ואמרתי שזה לא קנוי ושזה כל כך פשוט להכין בבית אז למה לקנות ?

מרכיבים:

כוס תירס
2 ביצים גדולות
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
3 כפות שמן
כוס קמח
גבינת טוב טעם
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם


הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להקפיא ל 20 דקות, ליצור אצבעות להקפיא ל 15 דקות ולצפות בפירורי לחם.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן טוב ולאפות כ 20 דקות צד ראשון עד שמזהיב להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות או עד שמזהיב.

3. אפשר לטגן בשמן עמוק, או ליצור כדורים ולשטח מעט ואז לטגן בשמן לא עמוק

4. עוד אפשרות לתת לנגיסים טיגון קצר של דקה שתיים מכל צד ולהכניס לתנור חם ל 30 דקות מכוסה, אין צורך לגעת.

16316 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

אופיר : “הכנתי לשבת ויצא פשוט מדהים חלק מהאורחים אפילו לקחו כמה הביתה תודה רבה על המתכון!”

אפרת : “בסוף ויתרתי על שנת הצהריים ועשיתי לפי ההוראות במדויק ויצא מעולה. תודה רבה”


231
תגובות

  הרשם  
עדכן
דליה

כמה נגיסי תירס מתקבלים מכמות זו?

נופר

כמה לשים מהגבינת טוב טעם? את כל החבילה? 250 גרם?

אביבית

היי ניקי, אפשר גבינה לבנה רגילה במקום הטוב טעם ?

עדי

איך יצא בלי גבינה צהובה?
אין לי…
אפשר להחליף במשו אחר?
במה?

תודה על כל המתכונים האלופים שלך

ליאת

היי ניקי.
שוב אני…
אני רוצה להכין את הנגיסים אבל לארוחת חנוכה מחר בערב.
מה את ממליצה לאפות או לטגן?
ומחר לא יהיה לי זמן להתעסק עם זה. מה עדיף להכין הכול היום להקפיא ולהוציא מחר או להכין הכול היום חוץ מהטיגון/אפייה ומחר לטגן/לאפות?
תודה וסליחה על השיגועים..

1 13 14 15