נגיסי תירס וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי תירס וגבינות

הכנתי אותם לאיזה איזה ארוע ואני יכולה לומר שני דברים זה הדבר הראשון שנחטף מהשולחן והשולחן היה עמוס בדברים טובים. דבר שני אף אחד לא האמין שזה הוכן בבית כולם היו משוכנעים שזה קנוי ושאלו איפה קניתי. חייכתי ואמרתי שזה לא קנוי ושזה כל כך פשוט להכין בבית אז למה לקנות ?

מרכיבים:

כוס תירס
2 ביצים גדולות
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
3 כפות שמן
כוס קמח
גבינת טוב טעם
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים להקפיא ל 20 דקות, ליצור אצבעות להקפיא ל 15 דקות ולצפות בפירורי לחם.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן טוב ולאפות כ 20 דקות צד ראשון עד שמזהיב להפוך ולאפות עוד כ 10 דקות או עד שמזהיב.

3. אפשר לטגן בשמן עמוק, או ליצור כדורים ולשטח מעט ואז לטגן בשמן לא עמוק

4. עוד אפשרות לתת לנגיסים טיגון קצר של דקה שתיים מכל צד ולהכניס לתנור חם ל 30 דקות מכוסה, אין צורך לגעת.

19990 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

אופיר : “הכנתי לשבת ויצא פשוט מדהים חלק מהאורחים אפילו לקחו כמה הביתה תודה רבה על המתכון!”

אפרת : “בסוף ויתרתי על שנת הצהריים ועשיתי לפי ההוראות במדויק ויצא מעולה. תודה רבה”

237
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית קוש

היי ניקי

כמה יח’ בערך יכולים אמור לצאת לי
ואם אני רוצה להכין מראש – האם ניתן להקפיא אחרי שזה מוכן כאצבעות – לפני ציפוי הפירורים?

1 14 15 16