לביבות פתיתים אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

לביבות פתיתים אפויות

אז מה עושים עם שאריות פתיתים ? שברתי את הראש חיפשתי חשבתי למה לא להכין לביבות ? אני אכניס ירקות את שאריות הפתיתים ויאללה לתנור מה כבר יכול להיות ? מה שקרה שאמא אחת במטבח (אני לא כותבת שמות) כל כך התלהבה מהתוצאה שאכלה חצי בעצמה.

17 לביבות

מרכיבים:

חצי כוס פתיתים מבושלים לפי ההוראות (לקחת כוס למתכון)
או כוס שאריות פתיתים
2 ביצים
בטטה קטנה מגורדת
בצל קצוץ ומטוגן
חצי כוס תירס
גזר גדול מגורד
4 כפות קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות, לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות צד אחד ועוד כ 15 דקות צד שני.

6807 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

107
תגובות

  הרשם  
עדכן
רות

היי ניקי האם אפשר לעשות קציצות ללא ביצים בגלל האלרגיות לביצים.

מלכה

היי ניקי בוקר טוב
לגבי הפתיתים לא הבנתי את הכמות רשום חצי כוס פתיתים ואחר כך רשום לקחת כוס למתכון הזה
כמה פתיתים צריך חצי כוס או כוס,
האם הכמות היא כוס מדידה או ח”פ
תודה על כל המתכונים המוצלחים

נילי

ניקוש
יצא מעולה!!
הכנתי עם כוס וחצי פתיתים שאריות
2 גזרים בינוניים
והכפלתי את כמות הקמח ב3.
תודה שהצעת לי לנסות!

נילי

אוהבת אותך!!
מיוחדת שכמותך.
תודה.
אעדכן…

נילי

ניקי יקרה
אם אין לי בטטה (וגם לא תפוא) ולא תירס, אנסה להוסיף יותר קמח/ פירורי לחם, זה יכול לצאת מוצלח?

שרי בכר טסה

היי ניקי
האם אפשר להקפיא את הלביבות?
אם כן – איך הכי מומלץ להפשיר?

עינת

היי ניקי, שבת שלום.
עשיתי את המתכון של הפתיתים ברוטב, יצא תענוג!
האם לדעתך מהשאריות ניתן להכין את הלביבות?
או אלטרנטיבה אחרת? תודה

1 5 6 7