


בולונז פתיתים
מתכון לפסטה בולונז שהילדים שלי מאוד אוהבים, זה בכלל אחד המתכונים שמככב אצלי בצהריים, נראה לי שזה אפילו יותר מוצלח מפסטה.
הפתיתים סופגים את הרוטב והטעמים אפילו יותר טובים והכנה יותר קלה.
זה מתכון פשוט בלי להשקיע יותר מידי והילדים נהנים מכל ביס.
5 מנות
מרכיבים:
500 ג’ בשר בקר טחון
2 כוסות פתיתים
בצל
כפית שום כתוש
2 גזרים
3/4 כוס מים
כף רוטב קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)
הכנות:
1. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את השום לגרד את הגזר בחורים הגדולים ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה.
2. להוסיף את הבשר לפורר ולטגן תוך כדי בחישה עד שהבשר משנה את צבעו.
3. להוסיף את שאר המצרכים לבשל 10 – 15 דקות תוך כדי בחישה.
*4. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולערבב עם הבשר, לבדוק טעמים.
גולשים מכינים וממליצים:
שגיא : “את מלווה אותי כבר כמה שנים במטבח. תודה.
מסתבר שהילד ממש ממש אוהב את התבשיל, אפילו יותר ממה שדמיינתי, כי הוא פשוט המציא לו שם ושאל…
“אפשר בבקשה פתיתונז?”
פשוט תודה”
אסי : “חזרתי להודות לך מכל הלב . יצא מעולה.”
מה אפשר להשים במקום א. מרק