בולונז פתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז פתיתים

בולונז פתיתים

מתכון לפסטה בולונז שהילדים שלי מאוד אוהבים, זה בכלל אחד המתכונים שמככב אצלי בצהריים, נראה לי שזה אפילו יותר מוצלח מפסטה.
הפתיתים סופגים את הרוטב והטעמים אפילו יותר טובים והכנה יותר קלה.
זה מתכון פשוט בלי להשקיע יותר מידי והילדים נהנים מכל ביס.

5 מנות

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
2 כוסות פתיתים
בצל
כפית שום כתוש
2 גזרים
3/4 כוס מים
כף רוטב קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את השום לגרד את הגזר בחורים הגדולים ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה.

2. להוסיף את הבשר לפורר ולטגן תוך כדי בחישה עד שהבשר משנה את צבעו.

3. להוסיף את שאר המצרכים לבשל 10 – 15 דקות תוך כדי בחישה.

*4. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולערבב עם הבשר, לבדוק טעמים.

21405 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בולונז פתיתיםבולונז פתיתים

גולשים מכינים וממליצים:

שגיא : “את מלווה אותי כבר כמה שנים במטבח. תודה.
מסתבר שהילד ממש ממש אוהב את התבשיל, אפילו יותר ממה שדמיינתי, כי הוא פשוט המציא לו שם ושאל…
“אפשר בבקשה פתיתונז?”
פשוט תודה”

אסי : “חזרתי להודות לך מכל הלב . יצא מעולה.”

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירון

וואו… כבר המון זמן אני עוקבת אחרי המתכונים שלך וממתינה להזדמנות להכין משהו 😉 הפתיתים יצאו מעולה!!! הבת שלי מוסיפה נאם נאם 😉

יפה

היי ניקי מתה על המתכונים
שלך!!
נגמר לי הצ’ילי מה אפשר במקום?

אנה

האם להוסיף את הפתיתים לאותו סיר של הבשר או להכין אותם בסיר נפרד?

איילת

היי ניקי,

האם אפשר להחליף את הבקר הטחון בחצי ק”ג טחון יחד של עוף והודו?

שמרית

היי ניקי.את חושבת שאוכל להחליף את הבשר בחזה עוף טחון ולהוריד את הגזר (לילדים בררניים)?

דבי

ברורררררר זה טעיםםםם

דבי

ניקי, וואו , הכנתי לילד לארוחת צהריים מחר , ואמרתי לעצמי “אולי אטעם קצת”….. אני בצלחת השנייה ברציפות…. 🙂

1 2 3 7