בולונז פתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז פתיתים

בולונז פתיתים

מתכון לפסטה בולונז שהילדים שלי מאוד אוהבים, זה בכלל אחד המתכונים שמככב אצלי בצהריים, נראה לי שזה אפילו יותר מוצלח מפסטה.
הפתיתים סופגים את הרוטב והטעמים אפילו יותר טובים והכנה יותר קלה.
זה מתכון פשוט בלי להשקיע יותר מידי והילדים נהנים מכל ביס.

5 מנות

מרכיבים:

500 ג’ בשר בקר טחון
2 כוסות פתיתים
בצל
כפית שום כתוש
2 גזרים
3/4 כוס מים
כף רוטב קטשופ
כף רוטב צ’ילי מתוק
כפית גדושה פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את השום לגרד את הגזר בחורים הגדולים ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות תוך כדי בחישה.

2. להוסיף את הבשר לפורר ולטגן תוך כדי בחישה עד שהבשר משנה את צבעו.

3. להוסיף את שאר המצרכים לבשל 10 – 15 דקות תוך כדי בחישה.

*4. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולערבב עם הבשר, לבדוק טעמים.

21403 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בולונז פתיתיםבולונז פתיתים

גולשים מכינים וממליצים:

שגיא : “את מלווה אותי כבר כמה שנים במטבח. תודה.
מסתבר שהילד ממש ממש אוהב את התבשיל, אפילו יותר ממה שדמיינתי, כי הוא פשוט המציא לו שם ושאל…
“אפשר בבקשה פתיתונז?”
פשוט תודה”

אסי : “חזרתי להודות לך מכל הלב . יצא מעולה.”

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
עזרא

האם אפשר להשתמש עם הודו טחון במקום בשר טחון?

עדן

היי ניקי
הכנתי את הפטיטים לפי מתכון שלך אך הם יוצאים דביקים ולא אחד אחד. אשמח לקבל המלצתך
תודה רבה מראש

אודליה

נטרף!
שלום ניקי! תודה לך על מתכון. לא ידעתי מה להכין לארוחת צהיריים. ולפתע גם יצאה ארוחה שלמה וגם נטרפה על ידי כל המשפחה! 🙂

מיטל פ

תקשיבי, ממש עושה חשק לבשל יאו!! אין עלייך, איזה כיףף פתאום לבשל:)

גילי

הי ניקי
מתכון מעולה:) הילדים שלי מתים עליו!
יש לי 2 שאלות:
1. האם אפשר פסטה במקום פתיתים?
2. אם אני מכינה כמות גדולה ליומיים-שלושה, האם עדיף לא לירבב את הפסטה עם הבולו ז,כדי שלא יתייבש, או שזה בסדר?
תודה
גילי

גילי

הי ניקי
אפשר לעשות את זה עם פסטה? אם אני מכינה ליומיים, עדיף שלא אערבב את הפסטה עם ההולונז? (יכול להתייבש?)
המון תודה!!
גילי

מורן

ניקי, כמו תמיד, גם זה מתכון מעולה!!! תודה רבה (: