לחמניה ממולאת נקניקייה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניה ממולאת נקניקייה

לחמניה ממולאת נקניקייה

לחמניות מושלמות! מתאימות לארוחת צהריים לילדים. אפשר לקרוא להן לחמניות ביס או לחמניות הפתעה, כי כשנותנים ביס מגלים שיש משהו טעים בפנים. עובר נהדר הקפאה ככה שמתי שרוצים לנשנש זה זמין. הבעיה היחידה שזה נגמר מהר מידי…

50 יחידות מיני

מרכיבים:

קילו קמח
שקית שמרים טריים / 2 כפות שמרים יבשים
170 ג’ סוכר (כוס פחות 3 כפות)
2 כפיות מלח
160 מ”ל שמן (כוס שמן פחות שליש כוס)
460 מ”ל מים (2 כוסות פחות כף וטיפה)

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק רך, לשמן קערה ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.

2. לקחת חתיכה בגודל כדור פינג פונג לרדד לעלה מאורך בעובי הנקניקייה, אם צריך חותחים בצדדים שיהיה שווה.

3. להניח בקצה את הנקניקייה ולגלגל.

4. להתפיח כ 30 דקות, להבריש בביצה לפזר שומשום ולאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.

* ניתן להקפיא.

28191 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניה ממולאת נקניקייה

לחמניה ממולאת נקניקייה

לחמניה ממולאת נקניקייהלחמניה ממולאת נקניקייה

גולשים מכינים וממליצים:

רחל : “החלטתי להשקיע יותר בארוחות 10 של הילדים. התחלתי עם הלחמניות האלו ועם הכדורי זיתים.
טעים טעים טעים!”

רחלי : “הי ניקי בדרך כלל אני לא מאלה שמשאירות תגובות…אבל….. אחרי המתכון הזה ..שהוא בערך מספר אלף מהאתר שהכנתי. אני חייבת לומר לך תודהענקית! על המתכונים המדהימים . שאת חולקת איתנו”

195
תגובות

  הרשם  
עדכן
עירית

אוי ואבוי, זה פשוט טעים מדי! הכנתי לאורחים ואכלתי כבר חמישה(!) בעצמי… אצטרך להכין עוד
כמה כאלה היית ממליצה להכין לכל אורח? נניח אם יש 20 ילדים ו-20 מבוגרים.

בתאל

נשמע מגניב. מברכים על זה המוציא או מזונות?

אוריה

הי ניקי..אני רוצה להכין לילדים לארוחת ערב עם סלט ירקות. על איזה תוספת פחמימה את ממליצה?

עדי

רק זהירות, זהירות…
לילדים מתחת לגיל 5, נותנים את נקניקיות חתוכות לרצועות ארוכות ודקות
ואף פעם לא שלמות או חתוכות לחתיכות עגולות
כי זה מסוכן מאוד!
ממש עושה חשק להכין לנסיכה שהחליטה שהיא רוצה לארוחת צהריים ביום שישי נקניקיה בלחמניה, אבל נהרס לי התנור 🙁

tip tip

הי ניקי, אם אני רוצה להכין פחות נקנקיות, אפשר להכין חצי ופשוט לשים חצי כמות של כל החומרים או שזה לא יצא טוב?
יום מקסים!

ענת

עשיתי את הלחמניות האלה בעבר והם יצאו נהדר. הפעם לא יצא לי טוב. נגמר לי השמן ושמתי כרבע מהכמות משמן אבוקדו והשאר שמן רגיל. הבצק לא התאחד וגם כשעבדתי ביחד הוא עדין קשה. האם זה בגלל הזמן אבוקדו? באם הבצק קשה לתת לזה עדין סיכוי ולהכין או לזרוק לפח?

סיון

אפשר להכין עם נקנקיה של טיבעול (פרווה) ?
וכמובן שאין על המתכונים שלך!!!!