


לחמניה ממולאת נקניקייה
לחמניות מושלמות! מתאימות לארוחת צהריים לילדים. אפשר לקרוא להן לחמניות ביס או לחמניות הפתעה, כי כשנותנים ביס מגלים שיש משהו טעים בפנים. עובר נהדר הקפאה ככה שמתי שרוצים לנשנש זה זמין. הבעיה היחידה שזה נגמר מהר מידי…
50 יחידות מיני
מרכיבים:
קילו קמח
שקית שמרים טריים / 2 כפות שמרים יבשים
170 ג’ סוכר (כוס פחות 3 כפות)
2 כפיות מלח
160 מ”ל שמן (כוס שמן פחות שליש כוס)
460 מ”ל מים (2 כוסות פחות כף וטיפה)
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק רך, לשמן קערה ולהתפיח עד שמכפיל את הנפח.
2. לקחת חתיכה בגודל כדור פינג פונג לרדד לעלה מאורך בעובי הנקניקייה, אם צריך חותחים בצדדים שיהיה שווה.
3. להניח בקצה את הנקניקייה ולגלגל.
4. להתפיח כ 30 דקות, להבריש בביצה לפזר שומשום ולאפות ב 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.
* ניתן להקפיא.
גולשים מכינים וממליצים:
רחל : “החלטתי להשקיע יותר בארוחות 10 של הילדים. התחלתי עם הלחמניות האלו ועם הכדורי זיתים.
טעים טעים טעים!”
רחלי : “הי ניקי בדרך כלל אני לא מאלה שמשאירות תגובות…אבל….. אחרי המתכון הזה ..שהוא בערך מספר אלף מהאתר שהכנתי. אני חייבת לומר לך תודהענקית! על המתכונים המדהימים . שאת חולקת איתנו”
היי
מה עושים עם הבצק שנשאר?
אפשר להכין פיציות?זה מתאים לבצק הזה?
המתכון נראה להיט!
נכין הערב לילדים ולחברים.
כדאי למרוח חרדל או קטשופ בתוך הבצק לפני ששמה את הנקניק ולאפות ככה?
היי ניקי
כמה כפות שמרים יבשים זה יוצא?
היי ניקי,
הרגע הוצאתי את הלחמניות מהתנור. יצא פשוט פצצה! הבצק טעים בטירוף! את אלופה!
הי ניקי מה שלומך ? 🙂
את תוכלי בבקשהההה לכתוב כמויות של כל המצרכים לחצי קילו (בכוסות מדידה)
מאודדד אודה לך ! רוצה להכין לארוחת ערב לבנות שממממש אוהבות נקניקיות חחח
במתכון לא כתוב נקנקיות…. אולי כתוב אבל לא שמתי לב… אז עכשיו אני תקועה עם בצק בלי נקנקיות ואני לא יכולה לקנות. האם יש משהו אחר לעשות?
ניתן למלא את הלחמניות במילוי אחר? לא נקנקיות?