חזה עוף עם פתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף עם פתיתים

חזה עוף עם פתיתים

בשבילי זה אוכל של בית, אני מכינה המון את הקומבינציה של פתיתים עם חזה קל בטירוף והתוצאה נהדרת.
זאת ארוחת צהריים קלאסית לילדים שלא נאמר כמה קל להכין את זה. זה מתכון של 10 – 15 דקות והוא מוגש לשולחן פשוט קל וטעים מאוד.
איזה כיף לראות צלחות ריקות נכון ? 🙂

4 מנות

מרכיבים:

600 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות

משרה:
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
חצי כפית סודה לשתייה

2 כוסות פתיתים
בצל גדול
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
1/3 כוס מים
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)


הכנות:

  1. 1. להוסיף את מצרכי המשרה לחזה ולהשרות כשעה.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת גדולה עם 3 כפות שמן ולטגן עד שמזהיב, להוסיף את החזה לטגן 3 – 4  דקות תוך כדי ערבוב במידה והחתיכות גדולות יותר לטגן יותר זמן, להוסיף מים רסק ותבלינים ולבשל כמה דקות.

3. להכין את הפתיתים לפי הוראות שעל השקית ולערבב עם החזה עוף.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בפרגיות, שווארמה.

20466 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף עם פתיתיםחזה עוף עם פתיתים

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : “מתכון קל הכנה, טעים מאוד, מגוון את ארוחת הצהריים, הקטנים אהבו מאוד ואכלו בהנאה, וגם אנחנו הגדולים …תודה!”

אתי : “מתכון קליל וטעים מאוד, התחסל מהר.
תודה רבה ניקי.”

גלית : “אני לא ראיתי אותך אף פעם, חוץ מהציור של הלוגו שלך, שאפילו הבן שלי מזהה שזאת ניקי, מדהימה שכמותך, כל דבר שאני רוצה להכין, אני קודם מסתכלת באתר שלך, מחר אני אקנה את המצרכים לפתיתים עם החזה עוף, מתה לראות כבר את התוצאה, זה נראה מתכון מעולה! ניקי ב – גדולה מהחיים, אין עליך ועל המתכונים המוצלחים שלך! ואיך שהבת שלי אומרת: את ענקיסטית!”

יהודית : “במילה אחת: ״מ ו ש ל ם.
שנים שאני מבשלת את המתכונים שלך, ניקי, וכל מתכון פצצה, את לא מבינה כמה מחמאות אני מקבלת, והכל בזכותך, ואני, מה זה לא אוהבת לבשל.
אז , חזקי ואמצי, ותמשיכי להקסים אותנו עם המתכונים הטעימים שלך, שבת שלום.”

איילת : “ניקייייייי טעים טעים טעיםםםם!! הילדים התענגו על זה והקטנה בת שנה וחצי בכללל! עוד מתכון שנשמר אצלי במועדפים”

אסי : “חזרתי להודות בשם בעלי !!!
הוא ביקש שאמסור לך תודה רבה !!!
היה טעים מאד !!!
חוסל כלא היה !!!”

 


163
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

אפשר להשתמש בעוף טחון?
ותודה על המתכונים הנפלאים!

1 9 10 11