יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים חזה עוף מתכונים מנות עיקריות

חזה עוף עם פתיתים

26 אפריל 2015
(Visited 54,655 times, 49 visits today)
חזה עוף עם פתיתים

חזה עוף עם פתיתים

בשבילי זה אוכל של בית, אני מכינה המון את הקומבינציה של פתיתים עם חזה קל בטירוף והתוצאה נהדרת.
זאת ארוחת צהריים קלאסית לילדים שלא נאמר כמה קל להכין את זה. זה מתכון של 10 – 15 דקות והוא מוגש לשולחן פשוט קל וטעים מאוד.
איזה כיף לראות צלחות ריקות נכון ? 🙂

4 מנות

מרכיבים:

600 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות

משרה:
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
חצי כפית סודה לשתייה

2 כוסות פתיתים
בצל גדול
כף רסק עגבניות
חצי כפית סוכר
1/3 כוס מים
חצי כפית כורכום
כפית פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • עוף עם ירקות בתנור של אמא

    אני רוצה לשתף אתכם בפיסה קטנה מהילדות שלי, יש לי אמא שמאוד אוהבת לבשל (כנראה משהו עבר בגנים).
    אחד מזיכרונות הילדות שלי זה ארוחת צהריים בשבת. אמא שלי נהגה להכין עוף עם ירקות בתנור, כל הירקות שהיו במקרר היו מוצאים את דרכם אל התבנית.
    ואני במיוחד זוכרת את תפוחי אדמה והעגבניות מעדן אין ספק. הטעמים שהירקות קיבלו מהעוף והמרינדה בתוספת המיץ הטעים שיצא מהעגבניות והשמן זית זה כל כך טעים. יש דברים שנשארים בזיכרון גם אם עברו 20 – 30 שנה, אוכל טוב לא הולך לאיבוד ולא משנה כמה שנים עברו ואפילו עובר לדור הבא.
    אני מכינה את העוף והירקות לעיתים קרובות כי מבחינתי זה המתכון הכי קל (עצלנית ? כן לפעמים) ירקות ועוף בתבנית אחת ואם ממש אני רוצה להשקיע אני אגיש עם אורז לבן.
    לפעמים אני מוסיפה יותר עגבניות כי זה החלק הכי טעים ויחד עם התפוחי אדמה והבצל ואווו ללקק ת’אצבעות! איזה צבע ואיזה טעם פשוט מופלא. אוכל של אמא צריך לומר משהו נוסף ?

    5 מנות

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לחמג’ון מאפה בשר עם ירקות

    מאפה טעים להפליא! פשוט להכנה והתוצאה יפהפייה, מוכנים להתאהב ?
    שילבתי במתכון אחד שני דברים שאני מאוד אוהבת, בשר טחון ושמרים ואיזה שילוב מופלא זה השניים.
    אני בעד לפתוח את סוף השבוע עם מאפי שמרים ובשר קצת ירקות עם מלא טעמים טובים והבשר מורגש בכל ביס.
    אני אפילו קוראת לזה נישנוש הקטנים האלה בגודל 2 ביסים והם נעלמים במהירות. זה סוג של מאפים אישיים.
    ערימה גדולה באמצע השולחן שימו לב איך היא נעלמת, תגישו עם טחינה טובה ליד, סלט ירקות ואל תשכחו מאיפה לקחתם את המתכון 🙂

     

    30 יחידות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

  1. 1. להוסיף את מצרכי המשרה לחזה ולהשרות כשעה.

2. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת גדולה עם 3 כפות שמן ולטגן עד שמזהיב, להוסיף את החזה לטגן 3 – 4  דקות תוך כדי ערבוב במידה והחתיכות גדולות יותר לטגן יותר זמן, להוסיף מים רסק ותבלינים ולבשל כמה דקות.

3. להכין את הפתיתים לפי הוראות שעל השקית ולערבב עם החזה עוף.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בפרגיות, שווארמה.

חזה עוף עם פתיתיםחזה עוף עם פתיתים

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : “מתכון קל הכנה, טעים מאוד, מגוון את ארוחת הצהריים, הקטנים אהבו מאוד ואכלו בהנאה, וגם אנחנו הגדולים …תודה!”

אתי : “מתכון קליל וטעים מאוד, התחסל מהר.
תודה רבה ניקי.”

גלית : “אני לא ראיתי אותך אף פעם, חוץ מהציור של הלוגו שלך, שאפילו הבן שלי מזהה שזאת ניקי, מדהימה שכמותך, כל דבר שאני רוצה להכין, אני קודם מסתכלת באתר שלך, מחר אני אקנה את המצרכים לפתיתים עם החזה עוף, מתה לראות כבר את התוצאה, זה נראה מתכון מעולה! ניקי ב – גדולה מהחיים, אין עליך ועל המתכונים המוצלחים שלך! ואיך שהבת שלי אומרת: את ענקיסטית!”

יהודית : “במילה אחת: ״מ ו ש ל ם.
שנים שאני מבשלת את המתכונים שלך, ניקי, וכל מתכון פצצה, את לא מבינה כמה מחמאות אני מקבלת, והכל בזכותך, ואני, מה זה לא אוהבת לבשל.
אז , חזקי ואמצי, ותמשיכי להקסים אותנו עם המתכונים הטעימים שלך, שבת שלום.”

איילת : “ניקייייייי טעים טעים טעיםםםם!! הילדים התענגו על זה והקטנה בת שנה וחצי בכללל! עוד מתכון שנשמר אצלי במועדפים”

אסי : “חזרתי להודות בשם בעלי !!!
הוא ביקש שאמסור לך תודה רבה !!!
היה טעים מאד !!!
חוסל כלא היה !!!”

 

הרשם
עדכן
204 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

לבשל את העוף במים לאחר הטיגון עם הבצל?

שלום ניקי יקרה,
האם אפשרי להכין את הפתיתים ביחד עם החזה עוף בשלב האחרון? זה נשמע לי יותר טעים ופחות מלכלך כלים 🙂

היי ניקי
עד כמה חשוב זמן ההשרייה של החזה לפני האם יהיה ניתן להשרות את זה בפחות זמן אפילו חצי שעה?

הי ניקי, שמתי את חזה העוף במשרה לפי המתכון של חזה עוף עם ירקות.
האם יתאים להכין את הפתיתים לפי המתכון הזה ולשלב ביניהם?

ניקי יקרה
את הפתיתים שמבשלים בנפרד צריך לתבל?
אני לא זוכרת..

אפשר עם חזה הודו?

ראשית,רוצה להודות לך על המתכונים המדהימים שאת משתפת.תודה
בימים הקשים שאנו נמצאים בהם עכשיו ואני בבית בבידוד מרצון מתחשק להכין משהו טעים.
אחרי חיפוש באתר שלך הגעתי למתכון הזה.
הוצאתי רצועות עוף מהמקפיא הולכת להכין.
בטוחה שיצא מדהים!