עוף בציפוי פריך
אפשר לומר שזהו עוף לילדים אבל לא רק. העוף יוצא קריספי עם ציפוי פריך שמרגישים בכל ביס, נכון שיש עופות שכיף לאכול אותם ? זה העוף הזה כל המשפחה נהנית ממנו הוא אפוי בתנור בלי טיפת טיגון והוא הכי טעים.
3 מנות
מרכיבים:
10 כנפיים
2 ביצים גדולות
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף סילאן
כפית קטשופ
כפית מיונז
כפית קמח
2 – 3 כוסות פירורי לחם
א. מרק
הכנות:
1. להרתיח מים וכף אבקת מרק להוסיף את העוף לבשל כ 20 דקות ולסנן, לייבש קצת.
2. לטרוף ביצים סילאן, צ'ילי, קטשופ מיונז ולתבל לערבב פירורי לחם וקמח. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם.
3. לשמן את את נייר אפייה ולסדר את הכנפיים, לאפות בחום בינוני 200 מעלות כ 40 דקות.
טעים ונחטף במהירות, הילדים מאוד אוהבים.