עוף בציפוי פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בציפוי פריך

עוף בציפוי פריך

אפשר לומר שזהו עוף לילדים אבל לא רק. העוף יוצא קריספי עם ציפוי פריך שמרגישים בכל ביס, נכון שיש עופות שכיף לאכול אותם ? זה העוף הזה כל המשפחה נהנית ממנו הוא אפוי בתנור בלי טיפת טיגון והוא הכי טעים.

3 מנות

מרכיבים:

10 כנפיים
2 ביצים גדולות
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף סילאן
כפית קטשופ
כפית מיונז
כפית קמח
2 – 3 כוסות פירורי לחם
א. מרק


הכנות:

1. להרתיח מים וכף אבקת מרק להוסיף את העוף לבשל כ 20 דקות ולסנן, לייבש קצת.

2. לטרוף ביצים סילאן, צ’ילי, קטשופ  מיונז ולתבל  לערבב פירורי לחם וקמח. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 200 מעלות כ 40 דקות.

טעים ונחטף במהירות, הילדים מאוד אוהבים.

9770 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בציפוי פריךעוף בציפוי פריךעוף בציפוי פריך


89
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

היי ניקי
האם לדעתך במקום לאפות ניתן להכין בסיר טיגון ללא שמן של טפאל?

פנינה

הי ניקי יקרה,
אני רוצה להכין את המתון מכרעיים. האם זמן הבישול/ אפיה יהיה שונה?
תודה על מתכונים מדהימים וטעימים. המשפחה שלי כבר מזמן יודעת שכשהאוכל טעים “זה של ניקי”.

חנה ב.ז.

ניקי, אם משתמשים בשוקי עוף מכינים אותו דבר?

דנידין

נראה מעולה ניקי! אם אני מכינה לשבת ומחממת על הפלטה יום למחרת, יהיה עדיין טוב או חיטב לאכול טרי באותו רגע שיוצא מהתנור?

אילנית

ומחר לחמם ולהגיש?

אילנית

ניקי שלום,יש אפשרות להכין את העוף הלילה מצופה ומוכן ולהכניס לתנור מחר בבוקר?

יניב

ערב טוב ניקי.
המתכון נראה מצוין. כמו האתר שלך.
שאלה:כתבת אחרי שמתבלים את העוף בסילאן קטשופ וכו’ שטובלים את העוף עוד בביצה לפני פירורי הלחם.זה אומר שצריך ביצה 3?או מספיק התיבול הראשוני ולא צריך עוד פעם לטבול בביצה?

1 4 5 6