עוף בציפוי פריך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בציפוי פריך

עוף בציפוי פריך

אפשר לומר שזהו עוף לילדים אבל לא רק. העוף יוצא קריספי עם ציפוי פריך שמרגישים בכל ביס, נכון שיש עופות שכיף לאכול אותם ? זה העוף הזה כל המשפחה נהנית ממנו הוא אפוי בתנור בלי טיפת טיגון והוא הכי טעים.

3 מנות

מרכיבים:

10 כנפיים
2 ביצים גדולות
כף רוטב צ’ילי מתוק
כף סילאן
כפית קטשופ
כפית מיונז
כפית קמח
2 – 3 כוסות פירורי לחם
א. מרק

הכנות:

1. להרתיח מים וכף אבקת מרק להוסיף את העוף לבשל כ 20 דקות ולסנן, לייבש קצת.

2. לטרוף ביצים סילאן, צ’ילי, קטשופ  מיונז ולתבל  לערבב פירורי לחם וקמח. לטבול את העוף בביצה ולצפות בפירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 200 מעלות כ 40 דקות.

טעים ונחטף במהירות, הילדים מאוד אוהבים.

16617 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בציפוי פריךעוף בציפוי פריךעוף בציפוי פריך

91
תגובות

  הרשם  
עדכן
הלל

היי ניקי הנדירה , ראשית אודה לך מאוד על הכלללל!:)
שאלה:
אם אני שמחה את הכנפיים ככה בתנור כמו שאמרת הם יוצאים כריספי?
מה מומלץ יותר טיגון או אפיה ?
אשמח לתשובתך….
תודה מראש

1 5 6 7