אפונה וגזר ברוטב אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אפונה וגזר ברוטב אדום

זה מתכון קלאסי לילדים וזה שדרוג נהדר לאורז לבן אני מאוד אוהבת להכין את זה להגיש עם בסמטי ועכשיו תדמיינו את הביס כן זה טעים.
לקח לי פחות מ 10 דקות וזה היה מוכן הוספתי ליד  שניצל ליד ויש לי ארוחת צהריים. לפעמים לא צריך להסתבך מתכונים קלים שעושים את הילדים שלי מאושרים אני לא צריכה יותר מזה.

מרכיבים:

4 כוסות אפונה וגזר
בצל בינוני
כפית שום כתוש
2 כפות רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב.

2. להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהאפונה וגזר לבשל שתיים שלוש דקות, להוסיף את האפונה והגזר לבשל 10 – 15 דקות.

*3. מומלץ להגיש עם אורז לבן, הוא מתאים בצורה נפלאה לאפונה והגזר.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בקפואים או בקופסאות שימורים, אפשר להכין יום קודם.

26369 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אפונה וגזר ברוטב אדוםאפונה וגזר ברוטב אדום

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “רק רציתי לומר שיצא מעדן!!!
הילדים טרפו!!!”

אורית : “וואוווו
כבר המון המון זמן אני מנסה למצוא מתכון מוצלח לתוספת הזו.
ניקי – את אלופה!
כמעט סיר שלם חוסל ברגע זה..”

יעל : “רק רציתי לעדכן שיצא מצויין,
גירדו את תחתית הסיר….”

99
תגובות

  הרשם  
עדכן
נממה

שלום ניקי, הכנתי הרבה פעמים בעבר את האפונה והיא מעולה!
האם שינית את המתכון? הוא נראה לי שונה מהקודם..

עינת

היי ניקי .

פפריקה מתוקה אפשרי במקום פפריקה מרוקאית?

רוב תודות לך.

גפן

האם טוב גם רק עם אפונה קפואה?

נעמי

כמה פשוט ככה טעים!!! תודה על הכל. שבת שלום

e o

האם אפשר להכין את המתכון עם קופסת שימורים של אפונה וגזר? באילו כמויות לקופסת שימורים אחת?

מרים

היי ניקי, היה לי רק 3 כוסות של אפונה וכבר שמתי 3 כוסות מים.. איך מסמיכים את הרוטב?
תודהה

1 5 6 7