אפונה וגזר ברוטב אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אפונה וגזר ברוטב אדום

זה מתכון קלאסי לילדים וזה שדרוג נהדר לאורז לבן אני מאוד אוהבת להכין את זה להגיש עם בסמטי ועכשיו תדמיינו את הביס כן זה טעים.
לקח לי פחות מ 10 דקות וזה היה מוכן הוספתי ליד  שניצל ליד ויש לי ארוחת צהריים. לפעמים לא צריך להסתבך מתכונים קלים שעושים את הילדים שלי מאושרים אני לא צריכה יותר מזה.

מרכיבים:

4 כוסות אפונה וגזר
בצל בינוני
כפית שום כתוש
2 כפות רסק עגבניות
2 – 3 כוסות מים
כף פפריקה מרוקאית
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

  1. 1. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב.

2. להוסיף את שאר המצרכים חוץ מהאפונה וגזר לבשל שתיים שלוש דקות, להוסיף את האפונה והגזר לבשל 10 – 15 דקות.

*3. מומלץ להגיש עם אורז לבן, הוא מתאים בצורה נפלאה לאפונה והגזר.

כדאי לדעת ש…
אפשר להשתמש בקפואים או בקופסאות שימורים, אפשר להכין יום קודם.

65021 צפיות 79 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אפונה וגזר ברוטב אדוםאפונה וגזר ברוטב אדום

גולשים מכינים וממליצים:

חיה : “רק רציתי לומר שיצא מעדן!!!
הילדים טרפו!!!”

אורית : “וואוווו
כבר המון המון זמן אני מנסה למצוא מתכון מוצלח לתוספת הזו.
ניקי – את אלופה!
כמעט סיר שלם חוסל ברגע זה..”

יעל : “רק רציתי לעדכן שיצא מצויין,
גירדו את תחתית הסיר….”

131
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

האם אפשר להוסיף קציצות בשר? שיתבשל יחד?£

מורן

רציתי לשאול לגבי הנוזל שיש במתכון… אני רואה שהוא מיימי ולא רשום הוספת מים וכמה אשמח לתגובה תודה

תהילה

צהריים טובים, אפשר עם.אפונה יבשה של סוגת וגזר רגיל? לבשל כל אחד בנפרד ואז לעשות לפי המתכון?תודה!

יעל

צריך להפשיר את האפונה וגזר לפני?

לימור

ניקי ערב טוב
עד כמה הקמח מהותי ומה תפקידו?
נתקעתי בלי..

לימור

ניקי שלום
אני רוצה להכין את רק עם אפונה( בעלי לא אוכל גם גזר..)
והכמות היא שקית שלמה של אפונה קפואה.מה היחס מבחינת תבלינים ומרכיבים?

גנית

ניקי היקרה
מאז שהעלת את המתכון לאתר כל שבוע אני מכינה את זה
הילדים לא מוותרים!
בפסח הכנתי ללא קמח כמובן
ומאז המשכתי לדלג על הקמח
מודה לך מאוד על מתכון מעולה
שבוע טוב וכל טוב!