יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים מנות עיקריות מתכוני אורז מתכוני בשר טחון מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לראש השנה

בשר טחון עם פתיתים

22 מרץ 2015
(Visited 26,578 times, 11 visits today)
בשר טחון עם פתיתים

בשר טחון עם פתיתים

אני קוראת לזה אוכל של אימהות (גם אבות) שמחפשים מה להכין לארוחת צהריים ואם אפשר מתכון זריז בלי בלי השקעה זה יהיה נהדר ואז נולד המתכון הזה שילוב מעולה של בשר טחון עם פתיתים הוספתי ירקות (חובה).
הייתי בטוחה שאביב יעשה לי פרצופים ואיך שמחתי לטעות אביב התלהב ואכל הכל כולל הגזרים ואמר שזה מאוד טעים, פתרון קסם לארוחת צהריים לילדים רעבים וזה עובד נהדר.

4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך קטן
300 ג' בשר בקר טחון
300 ג' בשר עוף טחון
כוס פתיתים (כל סוג שמעדיפים)
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כף רוטב צ'ילי מתוק

תבלינים:
כף פפריקה מרוקאית
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח

הכנות:

1. לחמם מחבת יחסית גדולה עם 4 כפות שמן להתחיל בטיגון הגזר כ 5 דקות על אש בינונית מידי פעם לערבב, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן עוד 3 דקות.

2. להוסיף את הבשר לטגן כ 10 דקות תוך כדי פירור (לפורר)לפרק את כל הגושים להוסיף רוטב צ'ילי תבלינים ומעט מים לטגן כ 10 דקות מידי פעם לבחוש ולאזן טעמים.

3. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולערבב עם הבשר והירקות.

בשר טחון עם פתיתים

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : "יצא מעולה!!! תודה רבה על עוד מתכון מוצלח"

סיון : "ניקי יקרה תודה!
פשוט להכנה וכל כך טעים !
מאמא שלא אוהבת לבשל.. את מצילה אותי"

הרשם
עדכן
111 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
WordPress PopUp Plugin
דילוג לתוכן