


בשר טחון עם פתיתים וירקות
אני מקבלת המון מיילים מגולשים שכל יום מסתבכים עם ההחלטה מה להכין לצהריים כל פעם מחדש לשבור את הראש מה להכין ושהילדים יאהבו.
מי שעוקב אחריי כבר כמה זמן יודע שאני מעדיפה אוכל טרי שמכנים יום יום. אז איך עושים את זה ?
לוקחים מתכונים קלים, כאלו שתוך 15 דקות יוצאים מהמטבח והאוכל כבר מוכן . אני קוראת לזה אוכל של אימהות.
4 מנות
מרכיבים:
בצל חתוך קטן
300 ג’ בשר בקר טחון
300 ג’ בשר עוף טחון
כוס פתיתים
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כף רוטב צי’לי מתוק
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הגזר כמה דקות להוסיף את הבצל ולתת טיגון של כמה דקות, להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי בחישה עד שהבשר משנה את צבעו להוסיף תבלינים שתי כפות מים ולטגן תוך כדי בחישה עוד כמה דקות.
2. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולהוסיף לבשר.
גולשים מכינים וממליצים:
תמר : “יצא מעולה!!! תודה רבה על עוד מתכון מוצלח”
סיון : “ניקי יקרה תודה!
פשוט להכנה וכל כך טעים !
מאמא שלא אוהבת לבשל.. את מצילה אותי”
אפשר להחליף את הגזר בכרובית או גמבה?
היי ניקי יש אפשרות להכין את זה עם פסטה??
הכנתי עכשיו. בעלי עףףף.
ממש טעים וקל להכנה
תודהה