בשר טחון עם פתיתים וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בשר טחון עם פתיתים וירקות

בשר טחון עם פתיתים וירקות

אני מקבלת המון מיילים מגולשים שכל יום מסתבכים עם ההחלטה מה להכין לצהריים כל פעם מחדש לשבור את הראש מה להכין ושהילדים יאהבו.
מי שעוקב אחריי כבר כמה זמן יודע שאני מעדיפה אוכל טרי שמכנים יום יום. אז איך עושים את זה ?
לוקחים מתכונים קלים, כאלו שתוך 15 דקות יוצאים מהמטבח והאוכל כבר מוכן . אני קוראת לזה אוכל של אימהות.

4 מנות

מרכיבים:

בצל חתוך קטן
300 ג’ בשר בקר טחון
300 ג’ בשר עוף טחון
כוס פתיתים
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
כף רוטב צי’לי מתוק
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הגזר כמה דקות להוסיף את הבצל ולתת טיגון של כמה דקות,  להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי בחישה עד שהבשר משנה את צבעו להוסיף תבלינים שתי כפות מים ולטגן תוך כדי בחישה עוד כמה דקות.

2. להכין את הפתיתים לפי ההוראות ולהוסיף לבשר.

31193 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בשר טחון עם פתיתים וירקותבשר טחון עם פתיתים וירקותבשר טחון עם פתיתים וירקות

גולשים מכינים וממליצים:

תמר : “יצא מעולה!!! תודה רבה על עוד מתכון מוצלח”

סיון : “ניקי יקרה תודה!
פשוט להכנה וכל כך טעים !
מאמא שלא אוהבת לבשל.. את מצילה אותי”

103
תגובות

  הרשם  
עדכן
שגיא

שאלה כללית לבשר טחון.
מה לבקש מהקצב?
למתכון הזה ולפאי רועים הנפלא שלך

איילה דוד

היי ניקי האם אפשר לעשות עם בשר טחון בלבד?

מיכל

היי ניקי, האם אפשר לעשות את המתכון הזה רק עם בשר עוף טחון?

אסתי

שלום ניקי יקרה!
ניתן לבשל את הפתיתים בסיר אחד עם הבשר? אם כן כיצד?

עירית

היי

האם ניתן להחליף את הבשר הטחון עם טונה?

איריס

הי ניקי, ווואו…כמה טעים ! אז ככה, נתקעתי בלי גזר והחלטתי לנסות עם בטטה חתוכה לקוביות קטנות שהקפצתי עד שהתרככה..את הבצל טיגנתי אחרי הבטטה, אח”כ המשכתי עם שאר השלבים כמו במתכון..ובסוף הוספתי בורגול גס (שהושרה מראש במים רותחים) יאמי ! תודה על עוד מתכון נהדר, חג שמח !

ורד

שלום ניקי. דחוף. כמה זמן בישול לאחר הוספת המתכונים?