פתיתים צהובים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פתיתים צהובים

אני אוהבת מתכונים קלים, יש כאלה שיאמרו שאלו מתכונים יותר מידי קלים ויש כאלו שיאמרו שאלו המתכונים שהכי מתאימים בשבילם והם רוצים לקבל רק כאלו מתכונים.
כל אחד מוצא את הדרך שלו וכל אחד לוקח מהאתר את המתכונים שיותר מתאימים לו.
פעם מישהי כתבה לי “אני לא צריכה אותך בשביל לבשל, אני יודעת לבשל טוב. אז למה בכל זאת אני נכנסת לאתר שלך ? לפעמים יש ימים שלא בא לי לבשל , בימים כאלה אני נכנסת לאתר שלך ועושה בדיוק את מה שאת כותבת ויוצא נהדר”  או לקבל תגובה מאבא שמאושר שהילדים אכלו את האוכל שהוא הכין והוא כל כך חשש שהם לא יאכלו, אני חושבת שהחזקתי אצבעות יחד איתו 🙂גולשת אומרת לי שכל חייה היא לא סבלה את המטבח, היא השלימה עם זה שהיא לא יודעת לבשל, פתאום בזכות האתר היא התאהבה במטבח ♥ נאמר ככה זה היה אצלה כל הזמן בפנים אני בקטנה עזרתי לזה לצאת החוצה.
אלו רגעים קטנים שעושים כיף ונותנים חיוך אז רציתי לחלוק איתכם כי אתם חלק גדול מהאתר הזה.
היום דואגים לארוחת צהריים לילדים, פתיתים צהובים על הכוונת, בתאבון.

4 מנות

מרכיבים:

2 כוסות פתיתים
חצי כוס איטריות דקות / רחבות
2 כוסות מים רותחים
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית גדושה מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לשים 2 כפות שמן להוסיף את האטריות ולטגן דקה שתיים, להוסיף את הפתיתים להקפיץ כמה פעמים להוסיף מים ולתבל להרתיח לכסות להשאיר פתח צר לבשל כ 5 דקות על אש נמוכה.

2. להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה 5 דקות נוספות.

40186 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “הכנתי לעצמי אתמול בערב. טעים מאד. רציתי לאכול עוד ועוד.. ישר מהסיר. תודה רבה לך”

86
תגובות

  הרשם  
עדכן
חן

כפית מלח זה לא יצא מלוח מאוד?? ועוד דבר….מאז שהתחלתי ללמוד ממך בישול אפילו בדברים קטנים כמו פתיתים,הבן שלי התחיל לאכול,אני יודעת שאת שומעת את זה הרבה אבל זה פשוט מדהים ,זה ילד שחוץ מעוף לא היה נוגע בכלום.תודה לך.

קרן

היי ניקי
לילדים…? התאפקתי לא לחסל להם את הסיר…
קלי קלות וטעים.

אורלי

קראתי מה שכתבת בפתיח למתכון (בעודי מחפשת כרגיל רעיון לצהרים באתר שלך..) וזה העלה בי חיוך וזאת למה? כי גם אני הייתי בטוחה שאני כבר לא אדע לבשל. הסתפקתי בזה שאני יודעת לאפות. האמת שפשוט חששתי לנסות מאחר וחששתי להיכשל. ואז (בגיל 37..) המליצו לי על האתר שלך וכל השאר היסטוריה. 5 שנים אחרי ואני עדיין אורחת קבועה באתרך. עם הזמן קיבלתי אומץ ואני כבר מאלתרת (קצת) בעצמי אבל הכי חשוב אני מבשלת לכל המשפחה אוכל פשוט וטעים, לא יומרני ולא כזה שצריך מטבח של מאסטר שף עבורו. אוכל של בית, מגוון וטרי. אז זה המקום לומר תודה ממני וכל… קרא עוד »

לימור

יצא פגז!פתיתים אחד אחד ולא נדבקים כמו שתמיד יוצא לי..הבן שלי טעם וביקש עוד!
בקיצור שתי דק’ הכנה וטעים מאוד.עוד גיוון לארוחת הצהריים
תודה לך!

גנית

ניקי היקרה
אם אכין ללא אטריות
להשאיר את אותם כמויות של תבלינים ומים?
ערב טוב

גנית

ניקי יקרה
אם אכין ללא האטריות להשאיר את אותם כמויות של תבלינים ומים?

שילי

ניקי תודה רבה על המתכון
כבר בדרך להכנה
האם במקום מחבת ניתן להשתמש בסיר ובו לעשות את כל הפעולות ? (טיגון +בישול)

1 2 3 6