פתיתים צהובים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פתיתים צהובים

אני אוהבת מתכונים קלים, יש כאלה שיאמרו שאלו מתכונים יותר מידי קלים ויש כאלו שיאמרו שאלו המתכונים שהכי מתאימים בשבילם והם רוצים לקבל רק כאלו מתכונים.
כל אחד מוצא את הדרך שלו וכל אחד לוקח מהאתר את המתכונים שיותר מתאימים לו.
פעם מישהי כתבה לי “אני לא צריכה אותך בשביל לבשל, אני יודעת לבשל טוב. אז למה בכל זאת אני נכנסת לאתר שלך ? לפעמים יש ימים שלא בא לי לבשל , בימים כאלה אני נכנסת לאתר שלך ועושה בדיוק את מה שאת כותבת ויוצא נהדר”  או לקבל תגובה מאבא שמאושר שהילדים אכלו את האוכל שהוא הכין והוא כל כך חשש שהם לא יאכלו, אני חושבת שהחזקתי אצבעות יחד איתו 🙂גולשת אומרת לי שכל חייה היא לא סבלה את המטבח, היא השלימה עם זה שהיא לא יודעת לבשל, פתאום בזכות האתר היא התאהבה במטבח ♥ נאמר ככה זה היה אצלה כל הזמן בפנים אני בקטנה עזרתי לזה לצאת החוצה.
אלו רגעים קטנים שעושים כיף ונותנים חיוך אז רציתי לחלוק איתכם כי אתם חלק גדול מהאתר הזה.
היום דואגים לארוחת צהריים לילדים, פתיתים צהובים על הכוונת, בתאבון.

4 מנות

מרכיבים:

2 כוסות פתיתים
חצי כוס איטריות דקות / רחבות
2 כוסות מים רותחים
כפית כורכום
פלפל שחור גרוס
כפית גדושה מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לשים 2 כפות שמן להוסיף את האטריות ולטגן דקה שתיים, להוסיף את הפתיתים להקפיץ כמה פעמים להוסיף מים ולתבל להרתיח לכסות להשאיר פתח צר לבשל כ 5 דקות על אש נמוכה.

2. להוריד מהאש ולהשאיר מכוסה 5 דקות נוספות.

48858 צפיות 45 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “הכנתי לעצמי אתמול בערב. טעים מאד. רציתי לאכול עוד ועוד.. ישר מהסיר. תודה רבה לך”

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
אנונימי ..

ניסיתי .. לא יצא טעים .. אני לא יודעת אם לא אהבתי את הטעם או שלא היה טעם בכלל . בכל מקרה , אולי לא עשיתי טוב , אבל לא יצא טעים .

רחל אלמליח

היי ניקי
אני לא יודעת למה,אבל ניסיתי דיי הרבה מתכונים שלך ולא יצאו לי טוב

רחל אלמליח

היי ניקי
אם מכינים שקית שלמה של פתיתים?
מה לגבי כמות המיים?

אושרית

היי ניקי אם אני רוצה לעות כמות כפולה אז לתת לזה להתבשל 10 דקות או 5 דקות

יפה

אהבתי את המתכונים שניסתי עד כה והכנתי מהאתר שלך. לגבי מתכון לפתיתים צהובים אני ניסיתי זאת עם פתיתים המשולבים ב-30% פתיתים מקמח מלא של אוסם וממליצה להוסיף עוד כוס מים רותחים ולהפחית בכחצי מכמות הכורכום. הפתיתים יוצאים כך רכים יותר והתיבול עדין וטעים.

ינאית ויצמן

לא יאומן כמה שזה פשוט ככה זה טעים לאללה אפילו ללא אטריות

חיה

היי אם אצלנו לא אוהבים כורכום מה אפשר לשים במקום תודה..