


בשר טחון עם פתיתים
אני לא חושבת שאני עצלנית, אני כן אוהבת קיצורי דרך במטבח במיוחד מהסוג שחוסך לי כלים. ארוחה שלמה בסיר כלומר מנה עיקרית + פתיתים הכל נכנס בסיר אחד 30 דקות על השעון וזה מוכן. צריך יותר מזה ?
3 מנות
מרכיבים:
300 ג’ בשר בקר טחון
100 ג’ חזה עוף טחון
בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
חצי כוס פתיתים
1/3 כוס מים + 3/4 כוס מים
שליש כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שאטה טחון
כפית פפריקה מתוקה
מעט סוכר
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לקצוץ את הבצל דק ולטגן עד הזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן כשתי דקות.
2. לפורר את הבשר ולהוסיף לבצל לטגן תוך כדי בחישה להוסיף תבלינים ושליש כוס מים.
3. לבשל כדקה ולהוסיף את הפתיתים ואת המים שנותרו להרתיח להנמיך ולכסות, לבשל כ 5 דקות, לסגור להשאיר מכוסה כ 15 – 20 דקות, מידי פעם לערבב.
69359 צפיות 4 צפיות היום
היי ניקי, איזה בשר בקר את ממליצה למתכון?
היי ניקי
מתאים גם לחימום על הפלטה לדעתך?
תודה!
היי אם אני רוצה להשתמש בשקית שלמה של פתיתים מה אני צריכה להוסיף לשנות?
חייבת להודות לך על המתכון המהמם הזה!כבר מכינה אותו כמה פעמים וכולם מלקקים את האצבעות!
קל, מהיר, והכי חשוב טעים. נהנת כל פעם מחדש לעשות מהמתכונים באתר