בשר טחון עם פתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בשר טחון עם פתיתים

בשר טחון עם פתיתים

אני לא חושבת שאני עצלנית, אני כן אוהבת קיצורי דרך במטבח במיוחד מהסוג שחוסך לי כלים. ארוחה שלמה בסיר כלומר מנה עיקרית + פתיתים הכל נכנס בסיר אחד 30 דקות על השעון וזה מוכן. צריך יותר מזה ?

3 מנות

מרכיבים:

300 ג’ בשר בקר טחון
100 ג’ חזה עוף טחון
בצל קטן קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
חצי כוס פתיתים
1/3 כוס מים + 3/4 כוס מים
שליש כפית כורכום
1/4 כפית פלפל שאטה טחון
כפית פפריקה מתוקה
מעט סוכר
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל דק ולטגן עד הזהבה, להוסיף את שיני השום ולטגן כשתי דקות.

2. לפורר את הבשר ולהוסיף לבצל לטגן תוך כדי בחישה להוסיף תבלינים ושליש כוס מים.

3. לבשל כדקה ולהוסיף את הפתיתים ואת המים שנותרו להרתיח להנמיך ולכסות, לבשל כ 5 דקות, לסגור להשאיר מכוסה כ 15 – 20 דקות, מידי פעם לערבב.

13143 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בשר טחון עם פתיתיםבשר טחון עם פתיתיםבשר טחון עם פתיתים

17
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה ג ש

מה ניתן לשים במקום פלפל שאטה? האם ניתן לוותר עליו?

אורלי

היי ניקי, לא יודעת איך הייתי שורדת את החופש הגדול בלעדייך, אז קודם כל תודה:)

אפשר להכין רק עם עוף טחון? הילדים לא חובבי בקר…

אתי מ.

מתכון פשוט להכנה, וטעים מאוד.
תודה רבה.