ארוחת צהריים לילדים ב 15 דקות הכנה
אני יכולה לומר שזה אחד מהדברים שאביב הכי אוהב לאכול בצהריים זה יותר פינוק כשבא לי להכין משהו שאני יודעת שאין סיכוי שיישאר משהו בצלחת אני פונה לחזה עוף, אני מתבלת עם המרינדה האהובה עליי (היא נהדרת) השילוב עם החזה עוף זה קסם, דרך אגב לא חייבים את הפיתה.
את הכל אני מכניסה לפיתה או לחמניות לפי מה שיש בבית, ירקות, צ'יפס קטשופ, מה הפלא שאביב מרגיש שהוא זכה בלוטו ? זאת ארוחת צהריים חלומית לילדים ובטח למבוגרים, אז אם אתם שוברים את הראש מה להכין לצהריים קבלו רעיון נפלא שאף אחד לא יכול לומר לא.
טיפ: תכניסו את החזה עוף חם כדי שהפיתה תספוג את כל הטעמים ומעל צ'יפס בנדיבות אמאל'ה כמה שזה טעים.
2 – 3 אנשים
מרכיבים:
5 לחמניות מאורכות / 5 פיתות / טורטיות
400 – 500 ג' חזה עוף חתוך קטן
מרינדה:
1/3 כוס שמן זית / קנולה
כף פפריקה מתוקה מרוקאית
כפית גריל עוף
כפית שום כתוש
כף א. מרק
כפית צ'ילי מתוק / סילאן
חצי כפית פלפל שחור
קורט מלח
2 – 3 תפוחי אדמה חתוכים לצ'יפס
הכנות:
1. לשים שמן, צ'ילי ותבלינים בקערה להוסיף את החזה ולערבב היטב, במידה ויש זמן להשרות 30 דקות ואם אין לוותר.
2. כדאי כבר לשים את הצ'יפס בשמן החם שיספיק להיות מוכן עם החזה.
3. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את החזה כ 10 דקות מידי פעם לערבב שהטיגון יהיה מכל הכיוונים, בינתיים לחתוך ירקות / סלט לא משנה העיקר שיהיו ירקות.
4. לחצות את הפיתות למרוח שכבה דקה של קטשופ למלא עם חזה עוף צ'יפס וירקות, מומלץ להגיש עם טחינה.